BİM'de Mart ayının son indirimi! 32'li tuvalet kağıdı ve 16'lı kağıt havlu en dip fiyatta

BİM market mart ayı indirim fırsatlarında artık sona geliyor. Bu cuma itibarıyla BİM'de son kampanya başlayacak. Bu hafta BİM aktüel kataloğu ile 32'li tuvalet kağıdı ve 16'lı kağıt havlu en dip fiyata düşüyor.

BİM'de Mart ayının son indirimi! 32'li tuvalet kağıdı ve 16'lı kağıt havlu en dip fiyatta

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan BİM'de Hesaplı ve kaliteli ürünler aktüel katalogları ile gelmeye devam ediyor. Peş peşe kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü Marketler Zinciri Mart ayının son fırsatlarını da cuma günü itibariyle başlatıyor. Yeni bir makale kataloğu ile Özellikle tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerinde büyük fırsat var. 32'li tuvalet kağıdı ve 16'lı kağıt havlu fiyatlarını gören sepete atmadan duramayacak. İşte BİM’de bu haftaki indirimler…

32'Lİ TUVALET KAĞIDI VE 16'LI KAĞIT HAVLU

BİM market Hesaplı ve kaliteli ürünleri ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Her hafta aktüel katalog listeleri ile birbirinden cazip fiyatlı ürünleri tüketicilere sunan ünlü marketler zincirinde Mart ayının son kampanyası da başladı. Bu hafta BİM aktüel kataloğu ile Özellikle tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünleri öne çıkıyor. 32'lik tuvalet kağıdı ve 16'lı kağıt havluda devasa indirim var. Yeni Bim kataloğu ile tuvalet kağıdı ve kağıt havlu fiyatları şöyle:

Blume 32'li tuvalet kağıdı 164,50 TL

Selpak 16'lı kağıt havlu 119 TL

BİM aktüel katalog listesinde sadece bu ürünler yok nokta aynı zamanda toz deterjan, çamaşır suyu, çamaşır yumuşatıcı, ıslak havlu, sunum peçetesi, bebek bezi çeşitleri, saç bakım ürünleri, el ve vücut lokum ürünleri gibi birçok üründe de indirim sizi bekliyor.