İmam bir kız çocuğuna 11 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu

Adana’nın Kozan ilçesinde cami imamı M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri 11 yıl boyunca kendisine her hafta cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine polis ekipleri tarafından tutuklandı.

İmam bir kız çocuğuna 11 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu

Ç.K., imamın istismar esnasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını iddia etti. İşte tüm detaylar… Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı’na cami imamı evli 4 çocuk babası M.A.’nın, kursa gelen Ç.K. adlı gence cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

imam-bir-kiz-cocuguna-11-yil-boyunca-cinsel-istismarda-bulundu.jpg
TELEFONLA KAYDA ALMIŞ
Açılan soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulan Ç.K., Kuran öğrenmek için gittiği camide imam M.A.’nın ilk kez 9 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu ve bu durumun 2022 yılına kadar her hafta devam ettiğini dile getirdi. Ç.K., imamın istismar sırasında cep telefonu ile görüntüsünü çektiğini, kendisini rezil etmekle tehdit ettiğini bu yüzden korkup kimseye bir şey anlatamadığını iddia etti. Gözaltına alınan imam M.A., suçlamayı reddetti. İfadesinin sonrasında nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.A., tutuklandı.

imam-bir-kiz-cocuguna-11-yil-boyunca-cinsel-istismarda-bulundu-001.jpg
Adana'da bulunan Ahmet Yesevi Camisi'nin imamı M.A, camiye gelen bir çocuğa 9 yaşından itibaren cinsel istismarda bulunduğu gün yüzüne çıktı. Adana'nın Kozan ilçesinde, imam M.A., camiye kursa gelen Ç.K.'nin (22), 9 yaşından beri kendisine cinsel istismarda bulunduğu iddiası üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde ekipler tarafından tutuklandı.