Hazal Kaya sıra dışı bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Hazal Kaya, bu defa ezber bozacak. Hazal Kaya, bambaşka bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Hazal Kaya sıra dışı bir karakterle ekrana dönmeye hazırlanıyor

Sevilen oyuncu Hazal Kaya, son projesiyle hayranlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. Karga Seven yapımı "Sorgu Odası" adlı polisiye dizide başrolü üstlenmeye hazırlanan Kaya, dedektif karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

HAZAL KAYA'NIN YENİ ROLÜ: DEDEKTİF

Karga Seven imzalı "Pera Palas’ta Gece Yarısı" dizisinin ardından, aynı yapım şirketinden "Alı-Kara" projesine katılmış olan Kaya, dizinin ertelenmesi üzerine dijital platform projelerine yöneldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaya öncelikle beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek olan "Zamanın Kapıları"na ilgi duydu ancak sonrasında "Sorgu Odası" dizisiyle anlaşma sağladı.

"SORGU ODASI" DİZİSİ TOD İÇİN HAZIRLANIYOR

10 bölüm olarak planlanan "Sorgu Odası", Mart ayının sonunda prodüksiyon sürecine başlayacak. Polisiye türündeki dizide Kaya, zeki ve cesur bir dedektifi canlandıracak. Dizinin, izleyicileri sürükleyici bir hikaye ile TOD platformunda buluşturması bekleniyor.

HAZAL KAYA'NIN PARTNERİ KİM OLACAK?

Kaya'nın performansıyla merak uyandıran yeni dizisinde, yanında kimin rol alacağı ise şimdilik merak konusu. Ünlü oyuncunun ekran partnerinin kim olacağı, önümüzdeki haftalarda açıklanacak.