Milletvekili Çelebi: Cumhur İttifakı'na her türlü katkıyı sunarım

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın AK Parti'ye katılacağını söylediği bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den Cumhur İttifakı'na destek açıklaması geldi.

Milletvekili Çelebi: Cumhur İttifakı'na her türlü katkıyı sunarım

Gazeteci ve CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın AK Parti'ye katılacağını söylediği bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den Cumhur İttifakı'na destek açıklaması geldi. Yarkadaş'ın iddiaları sonrası sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Çelebi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgülerde bulunduğu, altılı masayı ise eleştiri yağmuruna tuttuğu görüldü.

Çelebi'nin paylaşımları şöyle:

"Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurtuluş Savaşından sonraki en ciddi ve çok cepheli EGEMENLİK Mücadelesini vermektedir. -PKK-FETÖ ile kararlı mücadele şarttır. -Terör devletine müsaade edilemez, Mavivatanda oldubitti yapılamaz. 'MİLLİ BİRLİK' şarttır. Buna her türlü katkıyı sunarım.

 

Çabuk unutanlara önemli bir hatırlatma: Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, 15 Temmuz’da direnmese ben dahil kumpaslarda yargılanan istisnasız herkes, ölüm listelerindeki Türkiye’nin binlerce önemli ismi bugün hayatta olmayacaktı. Hepimiz katledilmiştik.

6'lı masanın aylardır cevaplayamadığı 20 soru! Takım tutma değil ilke tutma zamanıdır. Aslolan devlettir, millettir!"

 

BÜLENT TURAN'DAN PAYLAŞIM

Çelebi'nin paylaşımlarından sonra açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ise, "FETÖnün gadrine uğramış Çelebi'nin bilinen bu gerçeği ifade etmesine saldıranlar aynaya bakmalı.Çelebi aynı yerde,dağılan CHP ve türevleri! @celebimehmeta ile birçok konuda farklı düşünebiliriz; ama bu aziz milletin geleceğine dair ortak rüyalarımız çok kıymetli. Bu vatan bizim!" ifadelerini kullandı.