148 TL'ye düştü! 1 şişe Zeytinyağı bu fiyata kapanın elinde kalıyor

Zeytinyağlı fiyatları indirime girdi. Bayram öncesi indirim fırsatını yakalamak isteyenler bu Kampanyayı sakın kaçırmasın. Şişe zeytinyağı 148 TL'ye satışta.

148 TL'ye düştü! 1 şişe Zeytinyağı bu fiyata kapanın elinde kalıyor

Türkiye'deki son yıllarda yaşanan Hayat pahalılığı vatandaşın belini bükmeye devam ediyor. Özellikle ayçiçek yağı ve zeytinyağı fiyatlarında resmen rekor üstüne rekor kırılıyor. Yüksek fiyatlar nedeniyle birçok vatandaşta indirim kampanyası araştırıyor. Bu defa indirim Rüzgarı zeytinyağı fiyatları için esti. Ekonomik alışveriş yapmak isteyen indirimli zeytinyağı almak isteyenler için büyük kampanya başladı. Bir şişe zeytinyağı 148 TL Fiyat etiketi ile raflarda. İşte o markette indirime giren ürünler…

MİGROS'TA DEV ZEYTİNYAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

En ucuz zeytinyağı fiyatlarını yakalamak isteyenler için Migros markette büyük indirim kampanyası başladı. Migros Yudum zeytinyağı fiyatları indirimli olarak satışa çıktı. Sadece 148 TL Fiyat etiketi ile raflara gelen zeytinyağı ürünleri stoklarla sınırlı olarak sizlerle buluşuyor.

Migros Yudum markalı ayçiçek yağı ve zeytinyağı ürünlerinde %25'e varan indirim fırsatı sunuyor. Migros'un indirimli ürünleri şöyle:

Yudum Egemden riviera zeytinyağı 500 mililitre 146,90 TL

Yurdum Egemden sızma zeytinyağı yumuşak 164,96 TL

Yudum Egemden riviera zeytinyağı 1 L 251,96 TL

Yudum Egemden sızma zeytinyağı 400 mililitre soğuk sıkım 269,96 TL

Yudum Egemden sızma zeytinyağı 400 ml erken hasat 269,96 TL

Yudum Egemden organik sızma zeytinyağı 400 mililitre 284,96 TL

Yudum Egemden sızma zeytinyağı yumuşak 293,96 TL

Yudum Egemden zeytinyağı 2 litre 445,46 TL

Yudum egem'den sızma zeytinyağı yumuşak 2 litre 515,96 TL

Migros'un indirimli fiyatları Migros kart sahipleri ve Migros Money kart sahipleri için geçerli. Sınırlı sayıda ürün için yapılan bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin bayrama kadar alışverişlerini yapmaları gerekiyor. İndirimli ürün fırsatlarını Migros sanal Market'te de bulabilirsiniz.