159 TL'ye 5 litre ayçiçek yağı! O markette kapış kapış gidiyor

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için o marketten çılgın kampanya geldi. 5 litre ayçiçek yağı 159 TL fiyatı ile satışa çıktı.

159 TL'ye 5 litre ayçiçek yağı! O markette kapış kapış gidiyor

5 litre ayçiçek yağı indirimini duyan koşuyor. O Market yeni çılgın kampanyasını duyuyordu. Ayçiçek yağı fiyatları dibe çekildi. İndirimin kralını yapan Market zincirinde adeta kapış kapış gidecek yeni kampanya vatandaştan da yoğun ilgi görüyor. Peki hangi markette ayçiçek yağı indirimi var? Güncel 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için bomba gibi bir kampanya daha da duyuruldu. Son yıllarda Fiyatı çok artan ve hatta yurt dışında bile reyonlarına zincir vurulan ayçiçek yağı fiyatları bazı zincir marketlerde indirimli olarak satışta. Bu defa kampanya 5 litre ayçiçek yağına yapıldı. Son gelen zamlara rağmen indirim yapan Market zinciri vatandaşlardan da yoğun ilgi görüyor. Evinde ayçiçek yağı bitenler ayçiçek yağı stoklamak isteyenler bu Kampanyayı sakın kaçırmasın. İşte 5 litre ayçiçek yağı indirim kampanyası…

MİGROS’TAN AYÇİÇEK YAĞINA DEV İNDİRİM

Ucuz ayçiçek yağı alışverişi yapmak isteyenler için bomba kampanya Migros marketten geldi. Son dönemlerde fırsat ürünleri ile dikkatleri üzerine toplayan Migros'ta bu defa 5 litre Sırma ayçiçek yağı indirime girdi. Migros Market ve Migros Sanal Market uygulamaları üzerinde geçerli olan Sırma 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 159.90'dan satışta. Migros ayçiçek yağı kampanyasında ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu açıklandı. Migros Money kart ve Migros Money Club Kart sahibi olanlar vakit kaybetmeden ayçiçek yağı stoklarını yenilesin.