30 Nisan'a Kadar Başvuran Emeklilere 17 bin 500 TL ek ödeme müjdesi

SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için 30 Nisan'a kadar süre verildi. Başvuru yapan emeklilere tam 17.500 TL'lik ek ödeme müjdelendi.

30 Nisan'a Kadar Başvuran Emeklilere 17 bin 500 TL ek ödeme müjdesi

Emeklilere nisan ayı fırsatları hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyenlere sürpriz açıklama Akbank'tan geldi. SSK bağ-kur ya da 4c'den emekli olup emekli maaşını Akbank'a taşıyanlar toplam 17.500 TL'lik promosyon desteğinden yararlanabilecek. Akbank'ın promosyon kampanyasına başvurular 30 Nisan'a kadar geçerli. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin, ek olarak 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi de alabileceği açıklandı.

Akbank, Nisan 2024 emekli maaş promosyonu kampanyasında güncelleme yaptı. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için en yüksek promosyonu veren banka, promosyon ödemesine ek olarak emeklilere birçok avantajla sağlıyor. Faizsiz 20.000 TL'ye Varan kredi desteği de bu avantajlardan biri olarak öne çıkıyor. Akbank'ın yeni kampanyasına ilişkin detayları haberimize sizler için derledik.

AKBANK'TAN EMEKLİLERE ÖZEL BÜYÜK KAMPANYA: 17.500 TL'YE VARAN ÖDÜLLER

Akbank, emekliler için özel bir kampanya başlatarak SGK emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine 17 bin 500 TL'ye varan avantajlar sunuyor.

NAKDİ PROMOSYONLA 15 BİN TL KAZANÇ FIRSATI

SGK emekli maaşını 30 Nisan'a kadar Akbank'a taşıyan emekliler, 15 bin TL'ye varan nakdi promosyonun yanı sıra, Axess veya Wings kartları veya hesapları üzerinden verecekleri yeni otomatik ödeme talimatları için toplamda 2 bin 500 TL'ye kadar chip-para ödülü kazanma fırsatı bulacaklar.

YÜZDE 0 FAİZLE PARA ÇEKME AVANTAJI

Kampanyadan yararlanan SGK emeklileri, maaşlarının yatmasına 4 gün kala yüzde 0 faizle para çekme imkanından da faydalanabilecekler. Akbank, bu özel kampanya ile finansal hizmetler alanında öncü ve yenilikçi yaklaşımını sürdürerek, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.