4A 4B 4C emeklisine 3 iş günü içinde 12.000 TL ek para

Emekli maaşı alan 4A 4 B 4C emeklisine sürpriz haber var. 3 iş günü içinde emeklinin IBAN numarasına 12.000 TL ek para yatıyor.

4A 4B 4C emeklisine 3 iş günü içinde 12.000 TL ek para

Türkiye'de emekli maaşı alan 4A 4B 4c emeklisi için sürpriz haberler devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde emekliye bir ekstra ödeme müjdesi daha geldi. 12.000 TL'lik ek para sürprizi tüm emeklileri kapsıyor. Bayrama kısa süre kala emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş başvuru yaparak 3 iş günü içinde ek ödeme alma şansına sahip olacak. Emekliye çifte bayram ettirecek yeni ödemenin detayları açıklandı. Kaçırılmayacak fırsatı yakalamak isteyen emekliler hemen hızlı başvuru yaparak maaşa karşılıksız ve geri ödemesiz 12.000 TL alabilir.

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK SÜRPRİZ

Bayrama sayılı günler kalın milyonlarca emekli Vatan'da seçim büyük sürpriz geldi. Emekli maaşı alanlar bayram öncesi zam haberi bekliyordu fakat ek ödeme müjdesi verildi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için tam 12.000 TL'lik ek para ödemesi yapılacak. Vatandaşlar bu ödemeyi bankalardan başvuru karşılığında alacak. Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen kamu bankaları milyonlarca emekliye maaşa ek karşılıksız ve geri ödemesiz 8.000 TL ile 12.000 TL arası promosyon veriyor.

3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPLARA YATIYOR

Emekliler için hazırlanan yeni promosyon sürprizi kapsamında ek ödemeler 3 gün iş günü içinde hesaplara yatıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan birini tercih ederek emekli promosyon kampanyasına siz de dahil olabilirsiniz. Yüksek promosyon vermeye başlayan kamu bankaları, emekli müşterileri için Ekstra fırsatlarda hazırladı. Tek yapmanız gereken sadece 3 yıllığına emekli maaşınızı Seçtiğiniz kamu Bankasına taşımak ve buradan alacağınızı taahhüt etmek. Bunun dışında başka bir Kriter bulunmuyor. Emekli maaşını taşıyanlar 3 gün içinde IBAN numarası üzerinden promosyon ödemesini çekebiliyor.

EMEKLİYE BAYRAM KREDİSİ PAKETLERİ DE VAR

Kamu bankalarında aynı zamanda emekliye yönelik bayram kredisi paketleri de var. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler bayram kredisi almak için bankaların kapısını çalabilir. 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ve düşük faizli olarak hazırlanan bayram kredisi fırsatlarını Bayram öncesinde değerlendirme şansı sizi bekliyor.