5 litresi ŞOK fiyata düştü! Ayçiçek yağı indirimini gören üçer beşer alıyor

Migros’tan ayçiçek yağı indirim fırtınası başları. Ayçiçek yağı ürünleri indirimli fiyatlarla raflarda!

5 litresi ŞOK fiyata düştü! Ayçiçek yağı indirimini gören üçer beşer alıyor

Migros'tan peş peşe ayçiçek yağı indirimi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Migros 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında adeta damping yaparken 1 2 3 4 litrelik ayçiçek yağı ürünlerini de indirimli olarak raflarına taşıyor. Migros'un yeni indirimi kampanyasında çok sayıda ürün var. Migros Money kartı ya da Migros Money Club Kart sahipleri indirimli alışveriş yapmak için en yakın Migros mağazasına uğrayabilir ya da Migros Sanal Market üzerinden siparişini verebilir. Migros'un indirimli ayçiçek yağı fiyatları ve detaylar haberimizde…

Migros, Nisan ayında da ayçiçek yağı indirimleriyle dikkat çekiyor. 1 litrelikten 5 litreliğe kadar farklı markalardaki ayçiçek yağları, uygun fiyatlarıyla tüketicileri mağazalara çekiyor.

MİGROS'TA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Migros, Nisan ayı boyunca bir dizi indirim kampanyası sunuyor. Yudum, Kırlangıç, Orkide, Komili ve Migros markalı ayçiçek yağları, müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor. 1 litrelik başlayan fiyatlar 48.50 TL'den başlarken, 5 litrelik ürünler 194.95 TL gibi cazip fiyatlarla sunuluyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN AYÇİÇEK YAĞLARI VE FİYATLARI

İşte Migros'taki popüler ayçiçek yağı markalarının indirimli fiyatları:

5 L Migros Ayçiçek Yağı: 194.95 TL

5 L Orkide Ayçiçek Yağı: 199.95 TL

5 L Emek Ayçiçek Yağı: 219.90 TL

5 L Komili Ayçiçek Yağı: 244.95 TL

5 L Kırlangıç Ayçiçek Yağı: 239.95 TL

5-litresi-sok-fiyata-dustu-aycicek-yagi-indirimini-goren-ucer-beser-aliyor.jpg

İNDİRİMDEKİ DİĞER AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

2 L Yudum Ayçiçek Yağı: 139.95 TL

2 L Migros Ayçiçek Yağı: 87.50 TL

1 L Yudum Ayçiçek Yağı: 79.95 TL

1 L Kırlangıç Ayçiçek Yağı: 72.95 TL

AYÇİÇEK YAĞI ALIŞVERİŞİNDE İPUÇLARI

Ayçiçek yağı alırken indirimleri takip etmek ve farklı markaların fiyatlarını karşılaştırmak büyük önem taşır. Migros’un sunmuş olduğu indirimler, ev ekonomisine katkıda bulunurken, çeşitli markaların deneyimlenmesine olanak tanıyor.

NİSAN AYINDA MİGROS'TA ALIŞVERİŞ FIRSATLARI

Migros, Nisan ayı boyunca sadece ayçiçek yağlarında değil, diğer birçok üründe de indirimler sunuyor. Alışveriş listesi yaparken Migros’un güncel indirimlerini takip etmek, daha ekonomik ve verimli alışveriş yapmanıza yardımcı olabilir.