BİM'de bayram çılgınlığı! Bal, reçel, zeytin hepsi DEV İNDİRİMDE

BİM market Bayram indirimleri için Düğmeye bastı. yeni BİM aktüel ürünler kataloğunda kahvaltı sofralarına çok yakışacak yüzlerce ürün indirimde.

BİM'de bayram çılgınlığı! Bal, reçel, zeytin hepsi DEV İNDİRİMDE

BİM 9 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu ile indirime girecek yeni fırsatlarını duyurdu. Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile Bayram sofralarını süsleyecek peynir tereyağı reçel zeytin bal gibi bütün ürünler indirime giriyor. Aile bütçesine katkı sağlayacak yeni BİM market kataloğu ile indirime girecek ürünleri sizler için listeledik. Bu hafta BİM'e gelecek hesaplı ürünler haberimizde…

BİM'İN BEKLENEN KATALOGU YAYINLANDI: 9 NİSAN 2024 FIRSATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

BİM mağazalarının merakla beklenen 9 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu, tüketicilerin büyük bir heyecanla beklediği fırsatlarla dolu olarak yayınlandı.

MERAKLA BEKLENEN FIRSATLAR

Gecikmeli de olsa yayınlanan BİM'in 9 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu, tüketicileri sevindiren bir dizi fırsatı beraberinde getirdi. Katalogda yer alan ürünler ve kampanyalar, ev bütçesine katkı sağlayacak nitelikte.

KAMPANYA DETAYLARI

BİM, bu haftaki katalogunda özellikle temel tüketim ürünlerine yönelik avantajlı fırsatlar sunuyor. Gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine, her türlü ihtiyaca yönelik çeşitli ürünlerin yer aldığı bu kampanya, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri tüketicilere ulaştırmayı amaçlıyor.

BÜTÇE DOSTU ALIŞVERİŞ

Eğer kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tercih ederek bütçenizi korumak istiyorsanız, BİM'in bu haftaki aktüel katalogu tam size göre. Fırsatları yakından takip etmek ve bu avantajlardan yararlanmak için BİM mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

İşte BİM 9 Nisan 2024 kataloğu:

bimde-bayram-cilginligi-1.jpg

bimde-bayram-cilginligi-2.jpg

bimde-bayram-cilginligi-3.jpg