Emeklilere Promosyon Yağmuru: Bankalardan Cömert Teklifler

Emekli maaşlarına göre değişen promosyon miktarları ve ekstra avantajlar belli oldu. Nisan ayında başvuru yapan emekliler bakın ne kadar ek ödeme alacak.

Emeklilere Promosyon Yağmuru: Bankalardan Cömert Teklifler

Emekli maaşı alanlar için bankalarda nisan ayında adeta para yağmuru var. SSK BAĞ-kur 4c ve eyt emeklisi için bir toplantıda güncel emekli promosyon tutarlarını duyurdu. Emekli maaşı alanlar maaş taşımak başvurusu karşılığında bayram öncesi bankalardan ek gelir elde etme fırsatına sahip olacak. SSK bağ-kur memur emeklisi için yeni güncel promosyonlar ve aynı zamanda bankalardan sağlanan ek avantajlar haberimizde…

Türkiye'nin önde gelen bankaları, emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde yarışa girdi. Akbank, DenizBank, Fibabanka, Garanti BBVA, Halkbank, ING, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası'nın sunduğu promosyon miktarları ve ekstra avantajlar, emeklilerin yüzünü güldürüyor.

HER EMEKLİYE UYGUN PROMOSYONLAR

Emekli maaş aralıklarına göre değişen promosyon miktarları, 5.000 TL'den başlayıp 15.000 TL'ye kadar ulaşıyor. Akbank, emekli maaşı 20.000 TL ve üzeri olanlara 15.000 TL promosyon sunarken, DenizBank ve Fibabanka gibi bankalar da 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

17-500-tllik-ikramiye-2.jpg

EK AVANTAJLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Bankalar, promosyonların yanı sıra çeşitli ek avantajlar da sunuyor. Akbank, otomatik fatura talimatı başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip para avantajı sağlarken, ING, üç adet ve üzerinde otomatik fatura talimatı için 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL sunuyor. QNB Finansbank ise CardFinans Emekli kredi kartı sahiplerine market ve eczane harcamalarında yılda 1.200 TL'ye varan indirimler yapıyor.

BAŞVURU KOLAYLIĞI VE GENİŞ SEÇENEK

Emekliler, bu promosyon ve avantajlardan faydalanmak için bankaların resmi web siteleri veya şubeleri üzerinden başvuru yapabiliyorlar. Sunulan geniş seçenek yelpazesi sayesinde, emekliler ihtiyaçlarına en uygun bankayı ve promosyon paketini seçme şansına sahip oluyor.

Bu geniş çaplı promosyon ve avantajlar sayesinde, emekliler maaşlarını daha verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor.