Sigaraya OKKALI zam! Yeni fiyat listesi belli oldu

Sigara fiyatlarına Okkalı zam. Seçimden hemen sonra sigara fiyat listesi değişti. Peki 4 Nisan güncel sigara fiyatları ne kadar oldu?

Sigaraya OKKALI zam! Yeni fiyat listesi belli oldu

Sigara fiyatları son dakika zam haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü. Türkiye tekel bayileri platform başkanı Özgür Aybaş bir son dakika açıklaması yaparak Sigara fiyatlarına bir 10 Nisan arası zam geleceğini daha önce duyurduğunu hatırlattı. Seçim sonrası sigaraya 10 TL zam gelecek iddiasında bulunduğunu ancak 9 TL'lik bir artış olduğunu belirten Özgür Aybaş'ın bu açıklaması Tiryaki de şok etkisi yarattı. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? En ucuz sigara kaç TL?

SİGARA FİYATLARINA ZAM GELDİ: EN YÜKSEK 69 TL, EN DÜŞÜK 58 TL

Sigara fiyatlarına yapılan zamla birlikte yeni fiyatlar belirlendi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruya göre, Winston grubu sigaralara 9 TL zam geldi. Aybaş, daha önce 1-10 Nisan arasında fiyatların artacağını ve seçim sonrası 10 TL'lik bir zam beklendiğini ifade etmişti.

4 NİSAN SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, zamlı yeni fiyatları sosyal medya hesabından duyurdu. Güncelleme ile Winston grubunun en pahalı sigarası 69 TL'ye, en ucuz sigara ise 58 TL'ye yükseldi.

SİGARA TİRYAKİLERİ NASIL ETKİLENECEK?

Zam haberleri, sigara tüketicileri tarafından dikkatle takip ediliyor. Fiyat artışının, sigara tüketim alışkanlıkları üzerinde nasıl bir etki yapacağı ve tüketici tepkileri merak konusu oldu.

Bu zamla birlikte sigara fiyatlarının ne kadar daha artırılacağı ve diğer markalara da zam yapılıp yapılmayacağı konusu, sigara kullanıcıları arasında önemli bir gündem maddesi haline geldi.