TOKİ’den YENİ ucuz konut! 3 ilde yaşayanlar bayram edecek

TOKİ’den YENİ bir ucuz konut projesi daha geldi. Tam 3 ilde peynir ekmek gibi satacak sudan ucuz konutlar yapılıyor. Toki'nin yeni projesi hangi illerde olacak? TOKİ Nisan 2024 yeni konut projeleri ve başvuru detayları haberimizde…

TOKİ’den YENİ ucuz konut! 3 ilde yaşayanlar bayram edecek

TOKİ'nin yeni konut projeleri, birçok kişinin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye yönelik önemli adımlardan biridir. Bu projeler, uygun fiyatlı ve kaliteli konutlarıyla dikkat çeker. Çorum, Eskişehir ve Zonguldak'ta yapılacak olan bu projeler, özellikle buralarda yaşayanlar veya bu şehirlere taşınmayı düşünenler için harika fırsatlar sunuyor. İşte TOKİ'ye başvuru süreci ile ilgili detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Nisan 2024'te Çorum, Eskişehir ve Zonguldak'ta toplamda 562 yeni konutun inşası için ihale sürecini başlattı.

3 İLDE YENİ KONUTLAR YOLDA

TOKİ'nin Nisan ayında başlatılacak yeni projeleriyle, Çorum, Eskişehir ve Zonguldak'ta ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için umut ışığı doğuyor. İşte projelere dair önemli detaylar:

Çorum İskilip'te Konut Heyecanı: Çorum'un İskilip ilçesinde yer alan Hacıpiri Mahallesi'nde, 265 adet konutun yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihalesi 25 Nisan 2024'te saat 14.30'da gerçekleşecek.

Eskişehir Beylikova'ya Modern Konutlar: Eskişehir'in Beylikova ilçesi, TOKİ'nin 189 adet konut ve altyapı çalışmaları ile daha da gelişecek. İhale, 29 Nisan 2024 günü saat 14.00'te yapılacak.

Zonguldak Ereğli'de Yeni Yaşam Alanları: Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Güldere Mahallesi'nde inşa edilecek 108 adet konut ve altyapı çalışmaları için ihale 30 Nisan'da saat 14.30'da başlayacak.

TOKİ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TOKİ'nin sunduğu konut fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Toplu Konut Yönetimi sayfasından başvuru yapabilirler. Başvuru süreci, proje seçimi ile başlayıp, konut tipi seçimi ve kişisel bilgilerin doldurulması ile devam ediyor.

TOKİ'nin yeni projeleri, uygun şartlar altında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor.