Wanda Nara’dan olay paylaşım!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Fenerbahçe'nin sahayı terk ettiği Süper Kupa maçıyla ilgili oldukça dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Wanda Nara’dan olay paylaşım!

Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçının 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçmişti ve golün sonrasında A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekilme kararı aldı.

wanda-naradan-olay-paylasim.jpg

FUTBOL CESURLAR İÇİNDİR
2 dakika süren maçta tek golün sahibi Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara yaşananların ardından sosyal medya paylaşımı yaptı. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbol cesurlar içindir. Şampiyonlar. Tebrikler." şeklinde ifadeler kullandı.

wanda-naradan-olay-paylasim-001.jpg

WANDA NARA KİMDİR?
9 Aralık 1986 yılında dünyaya gelen Wanda Nara, Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbolcu menajeri. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmen. İlk evliliğini 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile gerçekleştiren Wanda Nara, 2013 senesinde Mauro Icardi ile tanışıp, dünyaevine girdi. 36 yaşındaki Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu bulunmaktadır. Dünya Wanda Nara'yı, Avrupa futbolunun en güçlü kadınlarından biri olarak tanımaktadır. Aynı zamanda eşinin menajeri de olan Wanda Nara, mankenlik mesleğine de hala devam etmektedir.