25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı açılıyor!

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, iki yıl aradan sonra, 9-12 Şubat 2022 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. 

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı açılıyor!

9 Şubat 2022 Çarşamba günü TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan EMITT fuarının açılış törenine T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başta olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, devlet yetkilileri, ülke temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri katılım gösterecek. 

Gerçekleştirdiği fuarlar ile yabancı yatırımcıları potansiyel iş ortakları ile bir araya getiren Hyve Group, 25. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Türkiye’nin farklı özellikleriyle markalaşmış turizm destinasyonlarını ziyaretçilerle buluşturacak. 

EMITT, kapsamlı konferans programıyla turizm gündemine, alternatif turizm trendlerine ve sürdürülebilir inovatif turizm uygulamalarına ev sahipliği yapacak. Teknoloji, iklim kaygıları, pandemi gibi faktörlerin köklü değişikliklere yol açtığı, değişime uyum sağlamanın, sürdürülebilirliğin anahtarı olduğu bu yeni dönemde, ortak gündemimizle turizm sektörünü yönlendiren uzman isimler EMITT Konferans Sahnesi’nde ağırlanacak.

Turizm sektörüne yön veren uzmanlar EMITT’te gündeme dair turizm trendlerini kapsayan oldukça zengin bir etkinlik programı çatısında sektörle buluşacak. 4 gün boyunca fuarla eş zamanlı olarak gerçekleşecek etkinlik programı kapsamında bu sene EMITT, konferanslara, özel fuar turlarına, influencer sunumlarına, girişimci buluşmalarına ve kültürel performanslar gibi farklı formatta interaktif aktivitelere ev sahipliği yapacak.

PROGRAM:

09.02.2022 Açılış Töreni Detayları 

Açılış Yeri: Tüyap Palas Otel

Açılış Töreni  Saati : 11.00

Fuar Alanı: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 

Tarih: 09.02.2022-12.02.2022

Kapı Açılış: 10:00