Ayşe İpek: Kayınpederim oğluma, babanı öldür, demiş, o da öldürmüş!

Rize'nin İkizdere ilçesinden Esra Erol'un programına konuk olarak önce kocasını aradığını iddia eden Ayşe İpek, her gün izleyenleri şoke etmeye devam ediyor.

Ayşe İpek: Kayınpederim oğluma, babanı öldür, demiş, o da öldürmüş!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da Ayşe İpek, eşi Ayhan İpek’in evden kaçtığını söyleyerek eşinin geri dönmesini istedi.

Esra Erol’da Ayhan İpek ve Ayşe İpek’in hikayesi, izleyiciler tarafından da merak konusu oldu.

Yayına bağlanan ve Ayşe İpek’ten korktuğunu söyleyen Ayhan İpek, tehdit aldığını eve dönmeyeceğini söyledi.

4 ayda 3 kez evden kaçtığını söyleyen Ayhan Bey, eşinin sürekli kendisini tehdit ettiğini ve korktuğunu söyledi.

AYHAN İPEK YAŞIYOR MU, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Bu sırada canlı yayına katılan bir izleyici, Ayşe İpek’in ilk eşini çocukları ile birlikte olarak öldürdüğünü, halıya sararak ormana yakmaya götürdükleri sırada yakalandıklarını iddia etti.

Aslında, Ayşe İpek kocası Ayhan İpek’in aramak için Esra Erol’a katılmıştı.

Ancak, konuşmalar sırasında ilk eşinin intihar ettiğini söyleyen Ayşe İpek’in bir tanıdığı arayarak ölen kocasının intihar etmediğini, Ayşe İpek’in ve oğullarının kocasını öldürdüğünü söyleyince, bu kez Ayşe İpek'in ilk kocasının nasıl öldüğü merak konusu oldu.

Bu açıklamalar sonrasında Ayşe İpek de itirafta bulundu.

İlk olarak kocasının intihar ettiğini söyleyen Ayşe İpek, oğlunun kocasını bir kavga sırasında vurarak öldürdüğünü anlattı. Olay yerinde kendisinin bulunmadığını ve suçunun olmadığını söyleyen Ayşe İpek, oğlunun hapiste olduğunu da söyledi.

İNTİHAR MI, CİNAYET Mİ?

Olayın yaklaşın 5 yıl önce gerçekleştiğini belirten Ayşe İ., oğlunun da olayın yaşandığı sırada 10 yaşında olduğunu söyledi.

Canlı yayına bağlayan köylülerden bir isim, Ayşe İpek’in kocasının bizzat kendisinin öldürdüğünü, önce bıçakladığını ve ardından da tüfekle vurduğunu iddia etti.

Ölen adamın yeğeni da canlı yayına bağlanarak, “Ayşe İpek’in eşinden boşanmadığını, uzaklaştırma aldıkları sırada yanlarına çağırdıklarını ve planlayarak öldürdüğünü” belirtti.

Programın başında eşinin yaşadığını söyleyen İpek, ihbarlardan sonra "Eşim gittiği kadınlardan hastalık kapınca tüfekle kendini öldürmüş" dedi.

Art arda gelen telefonlardan sonra daha fazla dayanamayan Ayşe İpek, her şeyi anlattı.

AYŞE İPEK İTİRAF ETTİ

Önce, iddiaları kesin bir dille yalanlayan Ayşe İpek, gelen soruların ardından her şeyi itiraf etti. Ayşe İpek, oğlunun kocasını bir kavga sırasında vurarak öldürdüğünü anlattı.

Olayın işlendiğinde bahçede olduğunu söyleyen Ayşe İpek, "Eşim içtikten sonra gece bizi öldürmek için eve geldi. O akşam o hak etti onu. Tartışma çıktı ve kayınpederim oğluma 'babanı öldür' demiş. O da öldürmüş. Daha sonra muhtarı falan aradılar o da geldi" dedi.

Olay yerinde kendisinin bulunmadığını ve suçunun olmadığını söyleyen Ayşe İpek, "Oğlum, kayınpederim ve kocam varmış. Bir tartışma olmuş ve oğlum orada babasını öldürmüş. Ben o sırada bahçedeydim. Kayınpederim de olay sonrası oğluma yardım etmiş" dedi.

İddiaların odağındaki Ayşe İpek, oğlunun cinayet işlediği için hapiste olduğunu da açıkladı.

YENİ EŞİ DUYDUKLARI KARŞISINA ŞOKE OLDU

Ayşe İpek'in eve geri dönmesini istediği için canlı yayına çıktığı eşi Ayhan Bey ise duydukları karşısında adeta şoke oldu. Yaşananlardan haberdar olmadığını belirten Ayhan Bey, "Bunları şu an duyuyorum, keşke öğrenmeseydim" ifadelerini kullandı. Canlı yayında fenalaşan Ayhan Bey, can gğvenliğinden şüphe ettiğini söyledi.