Bora Özizmirli: AK Parti'nin yenilenme mücadelesi Denizli'den başlayacaktır!

Araştırmacı gazeteci Bora Özizmirli,"AK Parti'nin yenilenme mücadelesi Denizli'den başlayacaktır!" başlık bir yazı yayımladı. AK Parti Denizli kurmay kadrosunun önemli bir bölümünün geleceğin Denizlisinde olmayacağını savunan Bora Özizmirli'nin işte o yazısı:

Bora Özizmirli: AK Parti'nin yenilenme mücadelesi Denizli'den başlayacaktır!

Son yazımın son kısmında;  AK Parti'nin şuanki  Denizli kurmay kadrosunun çok önemli bir bölümünün geleceğin Denizlisinde yer almayacağını anlatmaya çalıştım.

Anlatmaya çalıştım fakat, kendi genel başkanını savunmaktan aciz bir parti kurmay kadrosunun geleceğin Denizlisinde yer almayacağını tahmin etmek için elbette müneccim olmaya da gerek yok.

Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir. Okuyucularımız emin olsun; şuanki kurmay kadrosunun önemli bir bölümü  geleceğin Denizlisinde yeri olmayacaktır.

Okuyucularımız Ankara'da mecliste, kürsüde , TV’de Sayın Cumhurbaşkanımızdan övgüyle söz  edenlere bakıp da aldanmasın. Kastettiğim mecliste, kürsüde vs. Sayın Cumhurbaşkanımızın övülmesi değildir.

Kürsüde Cumhurbaşkanımız övülürken, o övenlerin kendi memleketleri olan Denizli'de Cumhurbaşkanımızın adı bile basında, medyada vs. anılmıyor. Cumhurbaşkanımızın ismini ananlar ise çok büyük baskıyla karşılaşıyor. Önemli olan Ankara'da kürsüde, kameralar önünde Cumhurbaşkanımızın övülmesi değil, kendi şehirlerinde Cumhurbaşkanımızın övülüp fikirlerinin yaşatılmasıdır.

Kendi genel başkanlarını savunmaktan aciz, nerde ne konuşulacağını bilmeyen, AK Parti'yi ve Türkiye'yi uluslararası kamuoyunda zor duruma düşürtecek açıklamaları yapan parti kurmay kadrosunun artık Denizli'de yeri yoktur.

Devletimiz ve milletimiz bu insanlara her türlü imkanı vermiştir fakat bunlar bu imkanı değerlendirememiş, kıymetini bilememiştir.

Türkiye, eski Türkiye değildir!

İkinci  Kurtuluş Savaşı verdiğimiz böylesi önemli bir dönemde, böylesi acizliğe asla izin  verilmeyecektir.

Partiyi temsil edecek makamlarda oturanlar, eğer partiye ve Türkiye'ye zarar verecek konuşmaları yapabiliyorsa ve bunun farkında bile değillerse, bunun adı cehalettir!

O zaman bu insanların o makamları hak etmedikleri ortaya çıkmaktadır.

Geleceğin Denizlisinde bu tür insanların da yeri olmayacaktır.


EMPERYALİZME DİRENEN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖLÜMÜNE YANINDAYIZ!

Daha önceki yazımlarımda bahsettiğim gibi, batılı emperyalist devletler Türkiye'yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedefe koymuştur.

Biden yönetimindeki ABD yönetimi, Sayın Cumhurbaşkanımızı devirme siyasetini uygulamaya çalışmaktadır.

Ancak, Türkiye'nin vatanseverleri, Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik bu siyasetin karşısında durarak ölümüne mücadele halindedir.


Buradan tekrar ilan ediyoruz!

Bu ülkenin vatanseverleri olarak ülkemizi emperyalistlere ve onların uşaklarına bırakmayacağız!

Emperyalizme direnen Sayın Cumhurbaşkanımızın ve emniyet güçlerimizin her daim yanındayız!



LİYAKATLI İNSANLAR AK PARTİ'Yİ GELECEĞE TAŞIYACAKTIR!

 

Aslında şunu net olarak söyleyebiliriz!

AK Parti liyakat bakımından, çalışma azmi bakımından "nasıl istenilen seviyeye gelecek?" sorusunun cavabı da, aslında burada yatmaktadır!

En önemli kıstaslarımızdan bir tanesi liyakat olacaktır!

Liyakatsız insanlar engellenirse, işte o zaman AK Partimiz de liyakat bakımından düzelir, liyakatsiz insanlar gider, liyakatlı insanlar gelir.

Bu şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın eli güçlenir.

AK Parti'mizin  de, Türkiye'nin de önü açılır, şov amaçlı olan insanlar değil, gerçekten liyakatlı insanlar söz sahibi olur ve  dünya siyasetinde hedeflenen noktalara geliriz.

Elbette daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi, ülkemiz dünya siyasetinde "merkez ülke" seviyesine gelmiş olsa da bahsettiğim koşulların uygulandığı takdirde esas istenilen, hedeflediğimiz seviyeye gelmiş olacağız.

Liyakatlı insanlarımız, AK Partimizi geleceğe taşıyacaktır!

İşte o zaman Türkiye'yi ve AK Parti'yi hiç bir güç tutamayacaktır.



DENİZLİ, TARİHİ ROLÜNÜ ÜSTLENMİŞ DURUMDADIR!

AK Parti'nin kaderiyle Türkiye'nin kaderi, Türkiye'nin kaderiyle Cumhur İttifakı'nın kaderinin birdir.

Ancak, ülkemizin geleceği ve bekası için hem Cumhur İttifakı'nı hem de AK Parti'yi diri ve canlı tutmaya mecburuz.

Bu nedenle kendi genel başkanını ve milli basın mensuplarını "yok gören" poz  meraklısı insanları değil, çalışkan,liyakatlı ve halk tarafından sevilen insanları hak ettikleri yerlere getirmeye mecburuz.

Bunun için AK Parti Denizli yönetiminde liyakatlı, çalışkan, tam bağımsızlığı savunan insanların görev almasına yoğunlaşmalıyız.

Herkes emin olsun ki; şov peşinde olmayan, milli konulara daha duyarlı, daha liyakatli, daha çalışkan  isimleri AK Parti Denizli'de mutlaka bulacaktır!

Hatta AK Parti'nin yenilenme ve geleceği gençlerle fethetme mücadelesi Denizli'den başlayacak  ve güzel memleketimiz Denizli eskiden olduğu  gibi tarihi, öncü rolünü bir kez daha üstlenecektir.

Denizli'de gençlerimizin gönüllerini  fethedecek ve tüm vatandaşlarımızı ortak noktamız vatanseverlik temelinde birleştirecek, insanlarımızı farklılıklarımızla kucaklayacak, halkıyla içiçe olacak yepyeni bir döneme girmiş bulunmaktayız.

Denizli'nin vatansever evlatları 5000 yıllık devlet geleneğimizi arkasına alarak ilerlemektedir.

AK Parti'nin yenilenme mücadelesi Denizli'den başlayacaktır!

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!