CHP, Pazartesi günü Aydın Adliyesi'ne çıkarma yapıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri, Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir' karşı açılan Las Tesis devasının karar duruşması nedeniyle, Pazartesi günü Aydın Adliyesi'ne çıkarma yapacak.

CHP, Pazartesi günü Aydın Adliyesi'ne çıkarma yapıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'e karşı açılan davanın karar duruşması olması nedeniyle, Pazartesi günü tam kadro olarak Aydın Adliyesi'nde olacak.

CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından yayınlanan, konuya ilşkin basın duyurusu şu şekilde:

"Kıymetli basın mensupları,

İl Kadın Kolları örgütümüzün 9 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz il kongremizde kadına yönelik şiddet, taciz ve cinayetlere tepki olarak gerçekleştirdiği "Las Tesis" protestosundan dolayı İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir'e "devlet büyüklerine" hakaret suçlaması ile ilgili dava açılmıştı.

Bu davaya istinaden karar duruşması 22 Şubat 2021 Pazartesi(yarın) saat 10:30 'da görülecektir. Duruşmaya İl Başkanımız Ali Çankır, Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka da katılacaktır.

Duruşmadan sonra  saat 12:00 'da İl Başkanlığımız da gündeme dair basın açıklamamız olacaktır.

Akabinde İl Başkanımız Ali Çankır, Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ve MYK üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret edecektir.

Sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız."