Denizli Milletvekili Sancar yeniden CHP'ye katılacak

Denizli'de yayın yapan Şifre Haber sitesinde yer alan iddiaya göre, bir kaset komplosu nedeniyle partisinden istifa etmek zorunda kalan Denizli Milletvekili Teoman Sancar yeniden partisine dönüyor.

Denizli Milletvekili Sancar yeniden CHP'ye katılacak

Denizli'de yayın yapan Şifre Haber sitesinde yer alan iddiaya göre, bir kaset komplosu nedeniyle partisinden istifa etmek zorunda kalan Denizli Milletvekili Teoman Sancar yeniden partisine dönüyor.

Teman Sancar'ın Şifre Haber sitesinde yer alan işte o haberi:

 

Geçtiğimiz yılın başlarında, ‘kasetli şantaj ‘kurbanı olan  ve bu yüzden de partisinden istifa etmek zorunda kalan, istifa sonrası biri polis 5 kişinin komplo kurduğu ortaya çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın, önümüzdeki bir hafta içinde CHP’ye geri döneceği ileri sürüldü.

 İlçe başkanlarının talepte bulunduğu iddia edildi…

 

Milletvekili Teoman Sancar’ın bir komplo sonucu CHP’den istifa ettiğini, istifa sonrası ise komployu kuranların ortaya çıktığını ileri süren 10’u aşkın CHP ilçe başkanının “Her şey ortaya çıkmışken, vekilimizin geriye dönmemesi için bir neden kalmamıştır” diyerek CHP Genel Merkezi Yöneticilerinden talepte bulunduğu ileri sürüldü.

teomansancar

TEOMAN SANCAR/MİLLETVEKİLİ

Partimle Gönül Bağım Hiç Kopmadı…

İddiaların doğru olup olmadığını öğrenmek için kendisine ulaştığımız Milletvekili Teoman Sancar ise iddiaları yalanlamadı ama net bir açıklamada bulunmaktan da çekinerek şöyle konuştu:

“Başıma gelen korkunç şantaj komplosunun tüm detayları ortaya çıkmıştır. Failleri yakalanmış, adalet önünde hesap vermiş ve hak ettikleri cezaları almışlardır. İstemeyerek de olsa istifa ettiğim partimle ve yol arkadaşlarımla hiçbir zaman gönül bağımı koparmadım. Sürekli olarak geri dönüş konusunda talepler oldu. Ama bunun karar mercii ben değilim tabi ki. Parti yönetimimiz de uğradığım mağduriyetin farkında. Olumlu duygu ve düşünceler bana da iletildi. Hayırlısı olur inşallah.”

Ne Olmuştu?

Milletvekili Haşim Teoman Sancar, bir arkadaşının daveti üzerine gittiği evde, alkol alındıktan sonra müstehcen görüntüleri çekilerek şantaj yapılmaya başlanmış, istenen parayı vermeyince de internet ortamında görüntülerin paylaşılması yönünde tehditler yoğunlaşmış, bunun üzerine ise Vekil Sancar tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu. Olayın kamuoyuna yansımasıyla birlikte ise Milletvekili Teoman Sancar partisinden istifa etmişti.

Polisin devreye girmesiyle birlikte operasyon için düğmeye basılmış, 1’i polis 6 kişi gözaltına alınmış, ardından da polis olanla birlikte 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, gerçekleşen yargılama sonucu da çeşitli cezalara çarptırılmışlardı.