DİSK Tekstil eski Örgütlenme Sekreteri Feyzi Deliömeroğlu hayatını kaybetti

DİSK'e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası eski Örgütlenme Sekreteri Feyzi Deliömeroğlu hayatını kaybetti. Deliömeroğlu, SHP ve CHP Eyüp ilçe başkanlığı görevlerinde de bulunmuştu.

DİSK Tekstil eski Örgütlenme Sekreteri Feyzi Deliömeroğlu hayatını kaybetti

DİSK'e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası eski Örgütlenme Sekreteri ve CHP Eyüp ilçe örgütü eski başkanı ve Belediye Meclisi üyesi Feyzi Demiroğlu hayatını kaybetti.

Deliömeroğlu'nun vefatı dolayasıyla taziye mesajı yayınlayan, hem Tekstil Sendikası'nda ve hem de CHP Eyüp İlçe örgütü yönetim kurulunda yakın çalışma arkadaşı ve TUM-HABERLER.COM Medya Grup Başkanı Süleyman Kılıç, TEKSTİL Sendikası ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diledi.

TUM-HABERLER.COM Medya Grup Başkanı Süleyman Kılıç taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"DİSK Tekstil Sendikası'nda örgütlenme uzmanı olarak yol yürüdüğümüz, CHP Eyüp İlçe Başkanlığı döneminde de yönetim kurulunda başkan yardımcısı olarak birlikte görev yaptığımız, devrimci, yurtsever ve tutarlı hayatı ile mücadele dolu bir insanı; sendikal ve siyasal mücadelede birlikte yol yürüdüğüm arkadaşım, yoldaşım Feyzi Deliömeroğlu’nu kaybettiğimizi, medya grubumuzun haber koordinasyonu için geldiğim İzmir'de öğrenmiş bulunuyorum.

Deliömeroğlu yoldaşıma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yol arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Ruhu şad olsun. Yıldızlar yoldaşı olsun.

Süleyman Kılıç

TUM-HABERLER.COM

Medya Grup Başkanı"