Dünyaca ünlü virtüöz Alihan Samedov Şahsenem'in konuğu oldu

Dünyaca ünlü balaban virtüözü Alihan Samedov, Ulusal Radyo'da Uğur Atis ve Şahsenem'le Ayaküstü Bir Şeyler /Türk Dünyası Müzikleri programına konuk oldu.

Dünyaca ünlü virtüöz Alihan Samedov Şahsenem'in konuğu oldu

Deneyimli radyo programcısı Uğur Atis ve Özbek/Türk ses sanatçısı Şahsenem tarafından hazırlanıp sunulan; müzik direktörlüğünü Ulubeg Hekimov'un yaptığı "Uğur Atis ve Şahsenem'le Ayaküstü Bir Şeyler /Türk Dünyası Müzikleri" programı yoğun ilgi görürken, yayın hayatına hızlı girdi.

8 Kasım 2021 Pazartesi günü canlı olarak yayınlanan programda, Türk Dünyası'nın en önemli coğrafyalarından biri olan Azerbaycan konusu işlendi.

Programda Azerbaycan Kültürü'nün işlenmesinin amacı ise, "2'nci Karabağ Zaferi"ydi.

Programa, dünyaca ünlü, Azerbaycan ve Türk Dünyası'nın en önemli müzik ustalarından biri olarak kabul edilen balaban virtüözü Alihan Samedov telefon bağlantısıyla katıldı.

Samedov, Azerbaycan müzik kültürü ve Türk Dünyası'na olan katkılarını ve aynı zamanda Karabağ Zaferi'nin olumlu etkilerini dile getirdi.

Orta Asya sanatçıları, müziği ve kültürünün işlendiği tek program olma özelliğini taşıyan Uğur Atis ve Şahsenem'le Ayaküstü Bir Şeyler /Türk Dünyası Müzikleri programına gösterilen yoğun ilgi, radyonun telefonlarının kilitlenmesine sebep oldu.

Özbek popçu Şahsenem "Görüyorum ki Türk dünyası müzikleri işlendiğinde halkımız tek vücut oluyor. Bu onur verici bir durum, bu tarz ve tek olan programın içinde olmaktan onur duyuyorum" dedi.