Düşler Dünyası 31. Ozanlar ve Şairler Buluşması gerçekleşti

Şairler ve ozanların bir araya gelerek oluşturdukları Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu’nun 30 Ocak 2022 Pazar günü Beylikdüzü Belediyesi’nin öncülüğünde 31. sini gerçekleştirdiği "Şairler Ozanlar Buluşuyor, Duygu dolu, Sevgi dolu Şiirini Türkünü al, Sen de gel" etkinliği yeni bir atılımla Trakya Türk TV ve İstanbul TV'de canlı yayına çıktı.

Düşler Dünyası 31. Ozanlar ve Şairler Buluşması gerçekleşti

Beylikdüzü Beylicium’daki Erol Günaydın Sahnesi’nde yapılan etkinlik programında Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’yla canlı yayına geçerek konuk şair ve ozanlar sahneye çıktı.

Bir birinden güzel türkü, şarkı ve şiirlerin paylaşıldığı etkinlikte heyecan dolu eğlenceli anlar yaşandı.

Aynı zamanda Trakya Türk TV ve İstanbul TV kanallarında program da yapan, Düşler Dünyası Kültür ve Sanat Topluluğu Başkanı İsmail Aydoğmuş yaptığı konuşmada “şiirin, türkünün ve sevginin” insan hayatındaki önemine dikkat çekti. Aydoğmuş, “Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olan Beylikdüzü Belediyesi'ne de teşekkür” etti.

Ocak ayında kaybettiğimiz sanat insanlarının da anıldığı etkinlikte Halk Ozanı Meydani Hasan Toptaş kitaplarını imzaladı.

Düşler Dünyası Kültür ve Sanat Topluluğu'nda bu ay ozan Hüseyin Özperçin, ÇEKSED Derneği Başkanı, şair Ayser Bektaş, sinema oyuncusu Fatma Girik, Gümüşhaneli Âşık Zevraki (Akif Timurhan), Zevraki Dostu Metin Erol Özdemir, sanatçı Kıvırcık Ali Özütemiz, şair Cemal Süreya Teber, şair Neyzen Tevfik ve Ozan Davut Sulari de anıldı.

Girişin ücretsiz olduğu etkinliğe ozan ve şairlerden yoğun katılım oldu.

Etkinliğe katılanlar şunlardı; Âşık Ahmet Yıldız, Şair Ali Ekber Aydın, Zeytinburnu Çevre Dernek Bşk. Ali Gündüz, Şair Ali Gürz, Eğitimci Şiir Yorumcusu Aslan Seymen, Sanatçı Aylin Dönmez, Şair Birsen Özdemir, Halk Şairi Cemal Tekkeşinoğlu ve Eşi Fatma Ana, Ozan Kimsesiz Cihat Ergel, Ozan Pervasız Cevdet Ergün, Halk Şairi Cuma Soylu, Âşık Yener’in oğlu Emin Yener, Misafir Ercan Taylan, Şair Erhan Yılmaz, Halk Ozanı Fahri Selvi, Misafir Fatma Karakaya, Şair Figen Sezen, Sanatçı Derya Özbilgin, Şair Doğan Gürz, Sanatçı Emine Türkü, Ozan Garip Yadigar, Şair Güven Kahramanoğlu, Şair Bestekâr Habip Özkilislioğlu, Şair Hacer Saka, Şair Hacı Meral, Şair Hamdi Açar ve eşi Satı Açar, Halk Ozanı Hasan Eraslan, Misafir Hamit Nazar, Misafir Hasan Muhammet, Halk Ozanı Meydai Hasan Toptaş, Şair Hilmiye Kılıçarslan Aydoğmuş, Sanatçı Hüseyin Demir, Şair İnci Demiray Yıldırım, Halk Şairi İradi İsmail Aydoğmuş, Ozan Perdesiz Kamil Gündüz, Ozan Kemal Yılmaz, Ozan Mehmet Çelik, Misafir Mehmet Yalçın, Ozan Metini Metin Karakuş ve eşi, Şair Metin Özdoğan, Dt. Mustafa Saka, Sanatçı Naci Tipi, Misafir Nermin Altın, Şair Nurten Soylu, Şair Nazife Tekkeşinoğlu, Şair Paşa Yalçın, Misafir Perihan Kuşçu, Halk Şairi Resuli Resul Civcik, Dost Candaşi Sedat Aktaş, Şair Yazar Selahattin Yalçıner, Halk Ozanı Süleyman Bozkurt, Halk Ozanı Süleyman Türkyılmaz, Şair Radyo Programcısı Şahap Adıgüzel, Şair Şengül Yıldırım, Halk Ozanı Volkan Dilek, Ozan Yahya Bilican, Ozan Garipçe Yakup Kalmış, TV Kameramanı Yasemin Polat, Yörük Şair Yaşar Coşkun, TV Y. Kurulu Bşk. Yaşar Polat, Halk Şairi Yusuf Arslan.

Fotoğraflar: Yaşar Polat, Yasemin Polat, Hilmiye Kılıçarslan Aydoğmuş, Habip Özkilislioğlu.