Düşler Dünyası sezona Beylikdüzü'nde merhaba dedi

Beylikdüzü Belediyesi’nin öncülüğünde Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu 25 Eylül 2022 Pazar günü düzenlemiş olduğu 35. “Duygu Dolu, Sevgi Dolu Şiirini Türkünü Al, Sen de Gel”  etkinliği türkülerle şiirlerle sezona merhaba dedi.

Düşler Dünyası sezona Beylikdüzü'nde merhaba dedi

Beylikdüzü Beylicium Erol Günaydın Sahnesinde Şair Şengül Yıldırım ve Ozan Cevdet Ergün birlikte sunduğu Etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.

Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu’na başkanı Halk Şairi İsmail Aydoğmuş yaptığı konuşmada “Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Kültür İşleri Müdürü Mustafa Karaoğlu’na, hizmetleri geçen Belediye’mizin güler yüzlü personeline şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde sanatın ve sanatçının görevi halkı aydınlatmak ve birleştirmektir.” dedi.

Eylül ayı dolaysıyla Gaziler Gününde Şehit ve Gaziler anıldı. Yine bu ay kaybettiğimiz Ruhi Su, Neşet Ertaş, Şeref Taşlıova, Tuncel Kurtiz, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Zeki Müren, Tarık Akan’ Süleyman Turan .. ve Selma Çaprak anıldı.

Bu ayın Onur konuğu Tv Program Yapımcısı ve Yazar Celal Bilgen alkışlarla kesilen bir konuşma yaptı. Ahilik ve Gazilik konusun da konuşma yapan Celal Bilgen “Sevgi ve kardeşlik çok önemlidir. Milletimizi birleştirmenin harcında Ahiliğin temel ilkeleri ve şehitlerimize gazilerimize olan saygı sevgi olmalıdır” dedi. Malkara’dan Çatalca’dan dinlemeye gelenlere de teşekkür etti.

Çok saygıda sanatçı, ozan ve şairin sahne aldığı etkinlik 30 Ekimde buluşmak üzere çekilen fotoğraflarla sonlandı.

Katılanlar: İsmail Aydoğmuş, Hilmiye Kılıçarslan Aydoğmuş, Şengül Yıldırım, Cevdet Ergün, Celal Bilgen, Ali İhsan Yıldırım, Asiye Can Gül, Ali Ekber Aydın, Süleyman Türkyılmaz ve eşi, Hasan Karatekin, Demir Çil, Yücel Dede, Hasan Karslı, Özgür Albayrak, Erzade Kapan, Resul Civcik, Kemal Yılmaz, Hasan Erarslan, Hamdi Açar ve eşi, Zeynep Ve Fatma Misafir,  Zeki Kaymakçı, Savaş Koç, Samim İgde, Nihayet Ağca, İsmail Tosun, Kazım Çağın, Güven Kahramanoğlu, Ata Türk, Ali Gündüz, Habip Özkilislioğlu, Nurten Aydoğmuş Soylu, Metin Karakuş, Gülüzar Karakuş, Nazlı Durmuş, Nurtan Oflaz, Ferza Ömer, Metin Özdoğan, Naci Tipi, Nurten Tozkoparan Demirhan, Orhan Demirhan, Mehmet Şahin, Hakan Topaloğlu, Aylin Dönmez, Fersan Çoksavcı, Selahattin Yalçıner, Volkan Dilek ve oğlu, Nursen Özkan, Kaya Özkan, Birsen Özdemir, Süleyman Dak, Avni Doğan, Ozan Garip Yadigar eşi Arzu Hanım ve misafiri, Figen Sezen, Ali Gürz, Mehmet Emin Karataş, Ferda Önder, Nebahat Eroğlu ve Oğlu Özgür Eroğlu, Yakup Kalmış, Hüseyin Demir,  Engin Kurtuluş, Hacer Saka, Mustafa Saka, Yusuf Arslan, Aslan Seymen, Şafak Gencer Onar, Emel Kırıkoğlu, Gönül Şahin, Zeynep Emir Bosnalı, Anita hanım, Erhan Yılmaz, Azize Sultan.