Gazeteci Halil Coşkun Azizoğlu, Haberin Yerel Hali kitabında

Gazeteci Yusuf Özgür Bülbül tarafından yerel medya emekçilerine adanan Haberin Yerel Hâli kitabında Gazeteci-Yazar Halil Coşkun Azizoğlu da bir bölümle yer aldı. Azizoğlu’na geniş yer verilen eserde yerel medyanın önemine dikkat çekildi.

Gazeteci Halil Coşkun Azizoğlu, Haberin Yerel Hali kitabında

Aynı zamanda biyografi tadında olan bölümde, hem Halil Coşkun Azizoğlu’nun kariyer hikâyesi anlatılıyor, hem de mesleğin zorluklarına dikkat çekiliyor.

Gazeteci Azizoğlu’nun esere, “Dünyaya açılan çıkmaz sokaktan gazeteciliğe: Teknik imkânlar ulusalda haber kaynağı yerelde” bölümüyle katkıda bulunduğu kitap, akademi ve meslek örgütleri tarafından da beğeniyle karşılandı.

Sınır bölgesinde gazetecilik yapmanın zorluklarını da anlatan Halil Coşkun Azizoğlu, ajans ve yerel medya tecrübelerine de değiniyor.

Gazeteci Yusuf Özgür Bülbül'ün okurlarını adeta Şırnak ve Türkiye’nin farklı bölgelerindeki illerde bir yolculuğa çıkardığı eser, yerel medya üzerine yapılan önemli çalışmalar arasında yer alıyor.

Halil Coşkun Azizoğlu’nun hayat hikâyesi ve mesleki tecrübelerini aktardığı Haberin Yerel Hali'ni internette satış yapan kitap sitelerinden edinmek mümkün.