Güvenlik görevlisi, doktoru öldürüp intihar etti

Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mahmut Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürdü.

Güvenlik görevlisi, doktoru öldürüp intihar etti

Konya Şehir Hastanesi'nde dehşet yaşandı. Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mahmut Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürdü. Akçay, daha sonra aynı silah ile kendi başına ateş ederek intihar etti. Polis, olay yerinde incelemelere başlarken, saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Konya Valisi yaptığı açıklamada, "Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı." dedi.

Konya Şehir Hastanesi'nde Kardiyoloji Doktoru olarak çalışan Ekrem Karakaya, Konya Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde görevli güvenlik görevlisi Hacı Mahmut Akçay tarafından silahla vurularak öldürüldü. Hastanede dehşeti yaşatan Akçay, aynı silahla kendisini de öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde bir poliklinikte tedavi gören hasta M.A. ile doktor Ekrem Karakaya arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Doktoru silahla vuran M.A, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile M.A. ameliyata alındı.

Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Saldırganın Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı.