Hekimhan Belediye Başkanı Karadağ Cumhurbaşkanı adayı olabilir!

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, önümüzdeki seçimlerde partisinin Cumhurbaşkanı adaylığına talip olduğunu açıklamasını CNN Türk'te değerlendiren Aydınlık Gazetesi yazarı Malatyalı gazeteci Gaffar Yakınca: "Hekimhan Belediye başkanı başarılı bir belediye başkanı. O zaman Turan Bey'de çıkıp ben de aday olmak istiyorum diyebilir" yorumunda bulundu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan bir programda, CHP'li Belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı  adaylığı konusunda değerlendirmede bulunan Aydınlık Gazetesi yazarı Malatyalı gazeteci Gaffar Yakınca, CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın çıkışıyla ilgili Hekimhan Belediye Başkanı üzerinden örnek verdi. 

Yakınca: "Mesela Turan Karadağ. Hekimhan'da CHP'li Belediye Başkanı. Çok başarılı bir Belediye başkanı. O zaman Turan Bey'de çıkıp ben de aday olmak istiyorum diyebilir" ifadelerine yer verdi. 

KARADAĞ: ADAYIMIZ KILIÇDAROĞLU'DUR

Yakınca'nın açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaşan Karadağ ise: "CNN TÜRK’te Canlı yayınlanan Açık Oturumda Gazeteci Gaffar Yakınca‘nın Hekimhan Belediyesi‘nin çalışmalarını anlatması şahsım ve Hekimhan halkı adına gurur vericiydi. Biz hizmetimize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘dur. Sonuna kadar desteklemeye ve yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.