İELEV yeni yönetim kurulu, Ahmet Argun başkanlığında göreve başlayacak

İstanbul Erkek Lisesinde eğitim görmüş, öğretmen veya yönetici olarak Sarı Siyahlı Camiaya toplumsal veya sportif alanlarda katkıda bulunmuş kişiler tarafından kurulan İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV), 2021 yılı Mütevelli Heyeti olağan toplantısını 26 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleştirdi. Vakıf tarihinin en kalabalık toplantısı olarak tarihe geçen toplantıda yeni mütevelli üyeleri, yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yeni yönetim kurulu Ahmet Argun liderliğinde göreve başlayacak.

İELEV yeni yönetim kurulu, Ahmet Argun başkanlığında göreve başlayacak

Sarı Siyahlılık kültürünün temelini oluşturan değerleri ve çok kültürlülüğe dayalı evrensel ülküsünü yeni kuşaklara taşımak üzere özel eğitim sektöründe var olma kararı ile çalışmalarını sürdüren İELEV, 2021 yılı Mütevelli Heyeti Olağan Toplantısı 26 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleştirdi. 

Kazanan Sarı Liste Oldu

85 mütevellinin asaleten, 43 mütevellinin de vekaleten hazır bulunduğu toplantı, İELEV tarihinin en kalabalık toplantısı olarak tarihe geçti. Tüm kararların oy birliğiyle alındığı toplantıda, 2021-2023 yılları arasında görev yapacak Yönetim ve Denetim Kurullarının belirlenmesi için yapılan seçimi Sarı Liste kazandı. Ahmet Argun liderliğindeki ekipte Şakir İşçi ’75, Av. Ömer Paşalıoğlu ’82. Ali Koramaz ’83, Dr. Selçuk Tuzcuoğlu ’84, Ahmet Argun ’85, Bülent Alkanlı ’88, Dr. Seda Çelik Teker ’90, Serdar Sumay ’94, Tolga Ekren ’97, Dr. Elif Posos Devrani ’99, Hale Yılmaz Akçay ’02 yer alıyor.