İl Başkanı Çankır: CHP Aydın olarak esnafımızın sesine ses olacağız!

CHP Aydın il yöneticileri, Nazilli ilçe örgütü ile birlikte, ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerinin ardından, Başkan Çankır bir basın açıklaması yaparak, tanıklıklarını değerlendirdi.

İl Başkanı Çankır: CHP Aydın olarak esnafımızın sesine ses olacağız!

CHP Aydın İl Başkanı Al Çankır'ın basın açıklaması şöyle:

"Çok Kıymetli Basın Mensupları, 

İl yöneticilerimiz, Nazilli İlçe Başkanımız Serkan Sevim ve yönetimi, meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte Nazilli'de esnaflarımızı ziyaret ettik. 

Esnaflarımız çok dertli, çok zor durumdalar. 3 gündür 10 liralık satış yapmayanı da , 10 aydır kirasını ve bağkurunu ödeyemeyeni de, aylardır banka kredilerini ödeyemeyen bir çok esnafımız var. Acil olarak esnaf kolları ve cirolarına göre karşılıksız hibe yardımları yapılması zorunlu hale gelmiştir. Esnaf günlük kazancı ile artık karnını bile doyurmakta zorlanırken esnafın sesine kayıtsız kalınmamalıdır.

CHP Aydın Örgütleri olarak esnafımızın sesine ses olacağız. Bulunduğumuz her ortamda, gittiğimiz her yerde esnaflarımızın sorunlarını dile getireceğiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı çözüm önerilerimiz biran evvel uygulamaya koyulması zaruri hale gelmiştir. Esnaflarımız için var gücümuzle çalışmaya devam edeceğiz. 
#BizSizinİçinVarız"

ALİ ÇANKIR

CHP AYDIN İL BAŞKANI