İstanbul-Buenos Aires Sohbet Hattı başladı

Instagram üzerinden Arjantin'den yayın yapan Pi Arte TV, ünlü oyuncu - müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı ile "İstanbul -Buenos Aires Hattı" isimli sohbet programına başladı.

İstanbul-Buenos Aires Sohbet Hattı başladı

Son zamanlarda sanat ve medya çevrelerinden ünlülerle yaptığı röportajlarla ve programlarla gündeme gelen Pi Arte TV kurucusu, Yazar -Oyuncu -Sunucu M.Mircan K. söz konusu sohbet programı hakkında şu bilgileri verdi: 

“Teoman Kumbaracıbaşı ile "İstanbul -Buenos Aries Hattı" isimli ilk buluşmamızda , ‘Yanlızlık’, ‘Aşk’ ve ‘Dostluk’ üzerine keyifli sohbetler yaptık. Bu sohbetler, Instagram’da canlı yayınla izleyicilerle buluştu.”

Programın çıkış öyküsü özetleyen M.Mircan K. “Aslında program fikri, tamamen kendiliğinden doğal şekilde gelişti. Geçen yıl Teoman Kumbaracıbaşı ile yaptığımız röportajdan sonra, zaman zaman uzun telefon sohbetleri yapıp durduk. Birgün ‘biz bu konuşmaları neden bir programa taşımayalım?’ dedik. Ancak Teoman’ın iş yoğunluğundan ötürü projeyi sürekli ertelemek zorunda kaldık. Sonuçta ancak üç hafta önce programa başlayabildik.”

Programda hayata dair hepimizin düşünüp, hissettiği duygu ve konular üzerine tatlı tartışmalar yapacağız” diyen M.Mircan K. açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bildiklerimizi paylaşıp, yeni fikirler edeceğimiz bir program olsun istiyoruz. Amacımız ‘bakın bu işte doğru’ demek, "öğretmen" olmak değil. Tam tersine hepimizin öğrenip öğreteceği bir program tasarladık. Çok ulumlu geri dönüşler aldık bu da bizi sevindirip azmimizi perçinledi. Ayrıca izleyecilerin, kaliteli, düzeyli sohbete çok özlem duyduğunu bir kez daha yaşayarak öğrendik.”

M.Mircan K., ilk program yayınladığında aralarında, Prof.Dr.Sevil Atasoy, Prof.Dr.İştar Gözaydın, Doç.Dr Itır Tarı Cömert, Nilüfer Açıkalın, Renan Bilek, Pelin Özülkü, Özdener Koyutürk, Burak Törün, Hüseyin Gündogdu gibi akademisyen, gazeteci ve sanatçıların sosyal medya hesaplarından programın tanıtımını yaptıklarını hatırlattıktan sonra “Tanıtım filmimizi yayınlayıp bizi desteklediler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Keyifli sohbet meraklılarını her Pazar Saat 21.00 Pi Arte TV Instagramdaki Pi Arte TV hesabımıza bekliyoruz” diye ekledi.

Pi Arte TV kanalı için TIKLAYIN