Kız öğrencilerinin filmini çekti, taciz etti, fuhuşa zorladı

Şifre Haber'de yayımlanan özel habere göre; Denizli, özel bir öğretim kurumunda görev yapan M.G adındaki fizik öğretmeninin, kız öğrencilerine yönelik cinsel istismarıyla çalkalanıyor. 

Kız öğrencilerinin filmini çekti, taciz etti, fuhuşa zorladı

Şifre Haber'de yayımlanan özel habere göre; Denizli, özel bir öğretim kurumunda görev yapan M.G adındaki fizik öğretmeninin, kız öğrencilerine yönelik cinsel istismarıyla çalkalanıyor. 

Öğrencilerini, dijital bir platformda yayınlanmak üzere, film çekmek bahanesiyle kandıran öğretmenliğin yüz karası ‘utanmaz adam’ M.G’nin, daha sonra kız öğrencileri erotik film çekmeye zorladığı ve elde ettiği görüntüleri şantaj amaçlı kullanarak, fuhuşa teşvik ettiği ileri sürüldü.

 

İLK BİLGİYİ ÖĞRENCİ VELİSİ VERDİ…

Şifre Haber, çocuğu aynı özel okulda öğrenim gören bir öğrenci velisi tarafından ulaştırılan bilgiler ışığında, bu iğrenç olayla ilgili araştırmaya başladı.

Yapılan araştırma sonucunda gelen ihbarın doğru olduğunu ve utanç verici olayın geçtiğimiz hafta içinde, Türkiye genelinde şubeleri bulunan prestijli bir özel öğretim kurumunda yaşandığını tespit eden Şifre Haber, araştırmasını derinleştirdi.

 

‘FİLM ÇEKECEĞİM’ DİYE KANDIRMIŞ…

Derslerine girdiği kız ve erkek öğrencileri film çekme ve Türkiye’de de faaliyette olan bir dijital medya platformunda yayınlatacağı yalanıyla İstiklal Mahallesi’ndeki evine çağıran Fizik Öğretmeni M.G’nin, zaman içerisinde çekim senaryosunu erotik filme doğru kaydırdığı, bundan rahatsızlık duyan kız öğrencileri de taciz etmeye başladığı iddia edildi.

REHBER ÖĞRETMEN İHBARDA BULUNDU…

Bütün bu yaşananlardan sonra, okul içerisinde huzursuz davranışlar sergileyen kız öğrencilerin farkına varan okulun rehber öğretmeni, yüz yüze yaptığı görüşmeler sonrasında korkunç olay ortaya çıkarıldı.

Kız öğrencilerin, durumu tüm açıklığıyla rehber öğretmene anlattıkları, Fizik Öğretmeni M.G’nin, İstiklal Mahallesi’ndeki evinde, çektiği erotik görüntüleri şantaj amaçlı kullanarak cinsel istismarda bulunduğu, bu da yetmezmiş gibi bu görüntüleri öne sürerek fuhuşa zorladığını söylemesi üzerine, rehber öğretmenin zaman geçirmeden okul idaresine durumu ilettiği öğrenildi.

 

POLİS DEVREYE GİRİYOR…

Konunun kendilerine iletilmesiyle birlikte, özel okul yöneticileri polise ihbarda bulunarak gereğinin yapılmasını istedi.

Vakit kaybetmeden operasyon için düğmeye basan Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen Fizik Öğretmeni M.G’yi yakalarken, aynı anda evinde, okuldaki  özel dolabında ve aracında yaptığı aramalarda, kız öğrencilerin dile getirdiği dijital kamera kayıtlarını el koydu ve öğretmenliğin yüz karası ‘utanmaz adam’ı savcılığa sevk etti.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ…

Denizli Cumhuriyet Savcılığı, fuhuşa teşvik ve cinsel istismara maruz kalan kız öğrencilerin ifadeleri ve polis tarafından ele geçirilen bahse konu dijital kamera görüntülerini değerlendirdikten sonra, Fizik Öğretmeni M.G’yi tutuklayarak cezaevine gönderdi.