Mehmet Metiner: CHP Millet İttifakı ile yaptığı ittifakın bedelini ödüyor

Ak Parti eski milletvekili gazeteci yazar Mehmet Metiner katılmış olduğu tv programında "Görevden alına CHP'li belediyelerde neler oluyor?" sorusunu yanıtladı. "CHP Millet İttifakı ile yaptığı ittifakın bedelini ödüyor" diyen Mehmet Metiner,  CHP'yi çok sert dille eleştirerek "Kılıçdaroğlu CHP'si sorgulanmalıdır" dedi.

Mehmet Metiner: CHP Millet İttifakı ile yaptığı ittifakın bedelini ödüyor

Ak Parti eski milletvekili gazeteci yazar Mehmet Metiner katılmış olduğu tv programında "Görevden alına CHP'li belediyelerde neler oluyor?" sorusunu yanıtladı.
"CHP Millet İttifakı ile yaptığı ittifakın bedelini ödüyor" diyen Mehmet Metiner,  CHP'yi çok sert dille eleştirerek "Kılıçdaroğlu CHP'si sorgulanmalıdır" dedi.

Metiner şunları söyledi:
"CHP, Millet ittifakı ile yapmış olduğu ittifakın bedelini ödemektedir. Kılıçdaroğlu CHP'sinden bahsediyoruz. Daha da özele indirgeyerek konuşacak olursak CHP; FETÖ ve PKK ile geliştirdiği ittifakın bedelini ödemektedir.  Bu yaşanılanlar CHP'nin yapmış olduğu ittifakın bir sonucudur. Aynı zamanda suç üstü halidir. CHP'nin hangi odaklarla  ittifak halinde olduğunun göstergesidir.

Aynı zamanda temiz, dürüst, şeffaf yerel yönetimlerle yola çıktığını iddia eden CHP'nin, kendi içinde aslında ne kadar kirli olduğunun göstergesidir. Kılıçdaroğlu CHP'sinin artık CHP tabanı tarafından sorgulanması gerekmektedir. Çünkü Kılıçdaroğlu CHP'si bir projedir." dedi.


.