Müzik Emekçileri İçin Dayanışma Konseri, bu akşam 19:00'da

Muammer Ketencoğlu'nun sanat yönetmenliğinde ve Ercüment Gürçay'ın koordinatörlüğünde Dayanışma Yaşatır Müzik Emekçileri İçin Dayanışma Konseri'nin ikincisi bu akşam düzenlenecek. Anadolu Müzik Kültürleri Derneği YouTube sayfasından yayınlanacak konser ile dayanışma amaçlı olarak bilet alabilirsiniz. Biletlerden elde edilecek gelir müzisyenlere dağıtılacak.

Müzik Emekçileri İçin Dayanışma Konseri, bu akşam 19:00'da

Zamansız ölümler, karabasan günler yaşıyoruz ama her şeye rağmen müzik var, şarkılarımız- türkülerimiz var. Bu gece 47 müzisyen şarkılarını- türkülerini dayanışma, barış ve özgürlük için söyleyecekler.

“Dayanışma Yaşatır Müzik Emekçileri İçin Dayanışma Konseri” bu akşam 19:00'dan itibaren Anadolu Müzik Kültürleri Derneği Youtube sayfasından canlı olarak yayınlanacak. Dayanışmaya katkı sağlamak için aşağıdaki linkten bilet alabilirsiniz.

Bilet almak için TIKLAYIN

Sanat Yönetmeni: Muammer Ketencoğlu

Koordinatör: Ercüment Gürçay

Moderatör: Cenk Güray

KONSERE KATILACAK MÜZİSYENLER:

Ali Kazım Akdağ, Efgan Rende & Ayşegül AykaçAyfer Düzdaş, Ayfer Vardar, Ayşenur Kolivar & Kenan Yaşar, Ayşe TütüncüBanu KanıbelliBAU Medeniyetlerin Sesi Koro ve OrkestrasıBirol Topaloğlu & Yaşar Kurt, Brenna MacCrimmon & Ladom Ensemble, Cenk ErdoğanChromas KorosuEmin İgüsEmre Dayıoğlu & Teke Trio, Erkut Özkan, Evrim Ateşler, Grup Horizon, Gülcan Altan, Güler Gültekin, Haldun Karabudak, Havva Karakaş, İnce Saz, Janet & Jak Esim, Kamuran Terzioğlu, MAGMA & Boğaziçi Caz Korosu Ailesi & Masis Aram Gözbek, Marem Gökhan Şen, Melisa Tuğ & Kübra Ocak, Mehmet Erenler, Mehmet Atlı, Melike Demirağ & Ruhi Su Dostlar Korosu, Mihrap Eskiocak, Muammer Ketencoğlu & Balkan Yolculuğu, Murat Toktaş (Siya Siyabend), Münip Utandı, Sakoband, Salih Korkut Peker, Samida, Selen Gülün, Suren Asaduryan & Volkan İncüvez, So DuoSUSİ Korosu (Almanya), Şuşan Kalataş, Tangesta- Tangueros De Estambul, Teneke Trampet, Ulaş Özdemir, Vokaliz, Yansımalar, Yasemin Yurduşen Çanakçı & Erkan Çanakçı, Yeşim Kantekin

Konseri 19.00'dan itibren izlemek için TIKLAYIN