Netflix Fatih Terim belgeseli yayınlayacağını duyurdu

Netflix Türkiye sosyal medya hesabından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için bir belgesel yayınlanacağını açıkladı. Tecrübeli teknik adam sürpriz açıklamaya 'Kameraları, ışıkları hazırla başlıyoruz...' diyerek karşılık verdi.

Netflix Fatih Terim belgeseli yayınlayacağını duyurdu

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’in Türkiye sosyal medya hesabı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in belgeselini yayınlayacağını duyurdu.

Dünya üzerinde başarılı pek çok sporcu için yaptığı belgesellerle dikkat çeken Netflix, Türkiye’deki ilk ismi Fatih Terim olarak belirledi.

Süper Lig’de son hafta müthiş bir şampiyonluk yarışı heyecanı yaşayan Galatasaray’da kader maçına 1 gün kala Netflix Türkiye’den sürpriz bir paylaşım yapıldı.

Ünlü dizi ve film platformu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ”Topun olduğu yerde pozisyon aldık, bekliyoruz @fatihterim hocam. Fatih Terim belgeseli yakında Netflix'te” ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı tecrübeli teknik adam da bu paylaşımı alıntılayarak şu yanıtı verdi: Kameraları, ışıkları hazırla @netflixturkiye başlıyoruz…

Kısa sürede binlerce beğeni alan bu açıklama sonrası Galatasaray taraftarları yayınlanacak belgesel için heyecanla beklemeye başladı.

Belgeselle ilgili detay veya yayın tarihi paylaşılmadı.