Nürnberg TİAD çalışmalarını hızlandırdı

Nürnberg Metropol Bölgesi Türk-Alman İşadamlari Derneği (TİAD) genişletilmiş Yönetim kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek, 2022 yeni dönem proje yürütme ve planlama kapsamında, yeni yılda hayata geçirilecek faaliyetlerin programını açıkladı.

Nürnberg TİAD çalışmalarını hızlandırdı

İlhan BABA / NÜRNBERG

Nürnberg Mevlana lokantasında bir araya gelen Nürnberg Metropol Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği (TIAD) yöneticileri, özellikle eğitim, kalifiyeli eleman yetiştirme, tedarik ve teşvik üzerine iş verenlere ve yatırımcılara geniş imkanlar sağlama, eğitici seminerler organize etme ve toplumsal faaliyetler konularına 2022 senesinde ağırlık vereceklerini açıkladı.

TİAD 30. Yıl Jübilesini Kutlayacak

2022 yılında din, dil ve ırk gözetmeden siyasi bağımsızlığı olan TİAD, Nürnberg metropol bölgesindeki varlığının 30. yıl jübilesini kutlayacak.

Türk ve Alman toplumunu arasında ki diyalogların daha güçlenmesi ve pekişmesi açısından TİAD her iki toplumu bir araya getirme, bilgilendirme ve aralarındaki diyaloğu hem ekonomik, hem de sosyal açıdan pekiştirme anlamında topluma açık organizeler de düzenleyecek.

TİAD’ın yaklaşık 30 yıldır süre gelen Alman kurumları ve iş ortakları ile inovatif girişimlere de ortak toplum adına gelecekte daha fazla ivme kazandırılacak.

Nürnberg Metropol Bölgesi Türk-Alman İşadamları Derneği (TİAD)'ın 2022 senesinde faaliyet planlamasının sunulduğu toplantıda, TIAD Nürnberg Başkanı Dr. Ali Aydın başta olmak üzere, Yönetim kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinden Ersin Ugurlu, Ahmet Can, Riza Özlek, Emre Hizlı, Erdal Çec, Seçkin Şenol ve Suat Zal hazır bulundu.