Özgür Bursalı:Türkiye'nin sorunları baraj hesaplarına sığmaz

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, AK Parti ve MHP'nin uzlaştığı yüzde 7'lik yeni seçim barajı ile ilgili açıklama yaptı.

Özgür Bursalı:Türkiye'nin sorunları baraj hesaplarına sığmaz

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, AK Parti ve MHP'nin uzlaştığı yüzde 7'lik yeni seçim barajı ile ilgili açıklama yaptı. "Dış politikada köklü kararlar ve üretim ekonomisinin inşası yakıcı görevdir ve baraj tanımaz." ifadelerini kullandı. Bursalı, Türkiye'nin önündeki sorunları, Vatan Partisi'nin merkezinde olduğu Üreticilerin Milli Hükümeti'nin çözebileceğini vurguladı.

Vatan Partisi
 Genel Sekreteri Özgür Bursalı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'nin önündeki sorunlar, baraj hesaplarına sığmaz." Seçim barajı tartışmalarını işte bu sözlerle değerlendirdi.

- Türkiye'nin önündeki sorunlar, baraj hesaplarına sığmaz. Dış politikada köklü kararlar ve Üretim Ekonomisinin inşası yakıcı görevdir ve baraj tanımaz. Sistem içi hesaplar ve baraj aritmetikleri iflas edecek. Artık Devrimcilikle iktidar olunur ve Devrimcilikle yönetilebilir.

Mardin ve Diyarbakır köylüsünün elektrik, su sorunu, büyük sanayicimizin nefes alacağı iklim, üreticinin borçları, faiz terörü ve hacizler, ayrıca Suriye'yle işbirliği, KKTC'yi tanıtmak, Batı Asya birliği hangi baraj hesabıyla çözülecek? %5 mi, %7 mi yoksa %51 mi?

"KOLTUK HESABI KURANLAR BARAJLARDA BOĞULACAKTIR"

Bursalı, Üreticilerin Milli Hükümeti'nin kurulması gerektiğini vurguladı.

- Baraj artık %51, ancak sorunları %51 de çözemez. Milleti devrimcilikle kucaklayacak, programda birleşecek, Vatan Partisi'nin merkezinde olduğu bir Üreticilerin Milli Hükümeti sorunları çözebilir. Stratejisini koltuk hesabına göre kuranlar barajlarda boğulacaktır.

"VATAN PARTİSİ ÇIĞ GİBİ BARAJLARI YIKARAK GELİYOR"

Son dönemdeki partinin yaptığı üye ve örgütlenme atılımına vurgu yapan Özgür Bursalı, "Vatan Partisi geliyor" tifadelerini kullandı.

- Vatan Partisi gümbür gümbür, bütün hesapları alt üst ederek, barajları yıkarak geliyor. Çığ gibi büyüyerek,üreticiyle,işçiyle,sanayiciyle, kadınıyla, gençliğiyle geliyor. Üretim Devrimi programıyla, uluslararası saygınlığıyla, devrimciliğiyle ve milleti kucaklayarak geliyor!