Şampiyon İstanbulspor’un camiası İstanbul Erkek Lisesi’nde buluştu

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor’u eleyerek Süper Lig'e yükselen Şampiyon İstanbulspor’un yöneticileri,teknik ekibi, futbolcuları ve Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran efsane futbolcular İstanbul Erkek Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Şampiyon İstanbulspor’un camiası İstanbul Erkek Lisesi’nde buluştu
  • Şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan İstanbulspor’un yöneticileri, teknik ekibi, eski ve yeni futbolcularıİstanbul Erkek Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek birlik mesajı verdi. Öğrenciler, şampiyonluk kupasını yuvasına getiren futbolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı.

 

  • Buluşmada İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş, İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Hüseyin Sarı, İstanbulspor A.Ş.Teknik DirektörüOsman Zeki Korkmaz, Beşiktaş Eski Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil,  Prof. Dr. Aziz Kaya Alturfan, Spor Şöleni Başkanı Batuhan Başaran,futbolcular İbrahim Yılmaz ve Muammer Sarıkaya; efsane futbolcular Alpaslan Eratlı, Yılmaz Urul, Yalçın Saner, Zorbay Kalkan, Özcan Kızıltan ve Nejat Yavuz Bentürkgibi birçok isim yer aldı.

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor’u eleyerek Süper Lig'e yükselen Şampiyon İstanbulspor’un yöneticileri,teknik ekibi, futbolcuları ve Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran efsane futbolcular İstanbul Erkek Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.Öğrenciler, şampiyonluk kupasını yuvasına getiren futbolcuları büyük bir coşkuyla karşıladı.

Buluşmada İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş,İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Hüseyin Sarı, İstanbulspor A.Ş. Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz,Beşiktaş Eski Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Prof. Dr. Aziz Kaya Alturfan,Spor Şöleni Başkanı Batuhan Başaran, futbolcular İbrahim Yılmaz, Muammer Sarıkaya; efsane futbolcular Alpaslan Eratlı, Yılmaz Urul, Yalçın Saner, Zorbay Kalkan, Özcan Kızıltan ve Nejat Yavuz Bentürkgibi birçok isim yer aldı.Sarı-siyah camia birlik mesajı vererek, İstanbulspor'a Süper Lig’de başarılar dilediler.

İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu; “Şampiyon olabilmek için çok çalışmak gerekiyordu. Biz de bunu başardık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İstanbulspor,Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri. Daha çok çalışarak büyük zaferlere ulaşacağız. Ayrıca Süper Lig’deki mücadelemizde bizi yalnız bırakmamızı temenni ediyoruz. Siz değerli öğrenci kardeşlerimize Passolig kartlarını da hediye etmiş olacağız.” dedi.

İstanbulsporA.Ş.Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz: “1997 – 1999 yıllarında bu şanlı formayı amatör olarak terlettim. İstanbulspor bir bedense, İstanbul Erkek Lisesi de ruhtur. Bugün ruh ve beden bir araya geldi. İnanıyorum ki siz gençler bizden daha önemli başarılara imza atacaksınız.” dedi.

İstanbulspor A.Ş. Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Yılmaz: “Şampiyonluğumuzu tüm İstanbulspor camiasına armağan ediyoruz. Bu mutluluğu yaşadığımız için çok onurluyuz ve gururluyuz. İstanbulspor’u  yıllardır hem yönetim hem de futbolcular olarak en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Sonunda da layık olduğumuz yerdeyiz. Başarılarımızın da katlanarak artmasını hedefliyoruz.” dedi.

İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş: “Sarı Siyahlı camia olarak yıllardır özlemini çektiğimiz, ait olduğumuz Süper Lig’e geri döndük. Şampiyonluk kupamızı da buraya getirmek bizim için çok kıymetliydi. Bugün burada İstanbulspor'a emek vermiş efsane futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldik. İstanbulspor’un bu başarısını hep birlikte daha da yukarılara taşıyacağız. İstanbulspor Türk futboluna örnek bir kulüptür. Bu örneği, Sarıalioğlu ailesi sorumluluk alarak, başarıyla yürütmektedir.” dedi.