Semra Dinçer hayatını kaybetti!

Semra Dinçer hayatını kaybetti

Semra Dinçer hayatını kaybetti!

Semra Dinçer hayatını kaybetti! Semra Dinçer kimdir, hangi dizilerde oynadı?

2/9Kavak Yelleri, Kuzey Güney ve İstanbullu Gelin gibi pek çok ünlü dizide rol alan oyuncu Semra Dinçer, 56 yaşında hayatını kaybetti.

3/9Acı haberi Haluk Levent duyurdu.

4/9Sinema ve dizi oyuncusu Semra Dinçer`den acı haber geldi.

5/9Kuzey Güney` dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ`un canlandırdığı `Kuzey Tekinoğlu` karakterinin annesi `Handan Tekinoğlu` rolüyle hafızalara kazınan Dinçer, hayatını kaybetti.

6/9Usta oyuncu, 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi. Sanatçının ölüm haberini Haluk Levent duyurdu. Levent, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

7/9

Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı :( Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun.

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

1965 Ankara doğumlu Semra Dinçer birçok dizi ve sinema filminde roller almıştır. Kameralar karşısına ilk kez 1984 yılında `Köşe Dönücü` adlı dizi ile geçen oyuncu, Kaybolan Yıllar, Martılar ve İstanbul, Cinayet Masası, Yolun Sonu, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin gibi pek çok yapımda da yer almıştır.