Şenol Güneş'ten elenme yorumu: Herkesin suçu var, medyanın da var!

İsviçre maçından sonra basın toplantısında medya mensuplarını karşısına alan Şenol Güneş'e tepki yağdı. Güneş'in, "Herkesin suçu var, medyanın da var. Ben size değil, gerekirse yönetime ve kamuoyuna hesap veririm" ifadelerini kullanması gazetecileri kızdırdı.

Şenol Güneş'ten elenme yorumu: Herkesin suçu var, medyanın da var!

EURO 2020'de 3'te 0 yapması ve kötü oyun nedeniyle futbolseverlerin tepkisini çeken Şenol Güneş, basın mensuplarını da karşısına aldı.

İsviçre karşılaşmasının ardından medyanın yönelttiği sorulara verdiği cevaplar yüzünden Güneş, eleştirilerin hedefi oldu.

TV'de, gazetede, sosyal medyada, radyoda, ajansta çalışan spor gazetecileri ve Milli Takım'ı takip eden muhabirler Güneş'in sözlerine tepki gösterdi.

"SİZE HESAP VERMEM"

Maçın ardından Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın yönelttiği, "Kamuoyu merak ediyor, benim kişisel sorum değildir, istifa düşünüyor musunuz" sorusuna Güneş, "Hepimizin bunda payı var. Basının da suçu var. Bırakıp kaçmak mı, savaşmak mı gerekir, onu siz takdir edin. Size değil, yönetime ve kamuoyuna hesap vermem gerekirse veririm" ifadesi gündemi salladı.