Tamer Karadağlı'dan Çağlar Ertuğrul'a cevap geldi

"Altın Kelebek Ödülleri" töreninde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nü kazanan Çağlar Ertuğrul sahnede Tamer Karadağlı'nın ödül takdimi sırasında Nihal Yalçın ile yaşadığı olaya yaptığı göndermeye gelen tepkiler sonrasında, Karadağlı'yı çok sevdiğini ve amacının eğlenmek olduğunu ifade etti. Öte yandan Karadağlı'dan da konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Tamer Karadağlı'dan Çağlar Ertuğrul'a cevap geldi

"Altın Kelebek Ödülleri" töreninde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Çağlar Ertuğrul'un sahnede yaptığı hareketler Tamer Karadağlı'ya gönderme olarak yorumlandı.

"En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü alan Çağlar Ertuğrul, ödülünü alırken, 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nde Tamer Karadağlı'nın sahnede Nihal Yalçın'a karşı yapmış olduğu hareketlere gönderme yaptı.

Konuşması esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, herkesi şaşırtırken "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu bu hareketi sonrası sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Eleştirilere daha fazla dayanamayan Çağlar Ertuğrul, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Ertuğrul, Tamer Karadağlı'yı çok sevdiğini, ona gönderme niyeti ile yapmadığını ve amacının eğlenmek olduğunu ifade etti.

Tamer Karadağlı'dan Çağlar Ertuğrul'a ilk cevap

Gözlerin çevrildiği Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi.

Herkesin nasıl bir tepki vereceğini merak ettiği Karadağlı Sabah'a yaptığı açıklamada, "Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum" dedi.