Tevfik Diker'den yeni kitap: Fetö'nün Üvey Çocukları

19 ve 20. dönem Manisa milletvekili ve Yolsuzluklarla Mücadele Derneği Başkanı Tevfik Diker'in Fetö'nün Üvey Çocukları başlığını koyduğu yeni kitabı 25 Ekim'de okurla buluşuyor.

Tevfik Diker'den yeni kitap: Fetö'nün Üvey Çocukları

"FETÖ'nün üvey çocukları" üst başlıklı kitabının alt başlığını sır gibi saklayan Tevfik Diker kitabında bilinen bir çok ismin bilinmeyen yönlerini belgeleri ve kanıtlarıyla ortaya koyacağını vurguluyor.

Yolsuzluk ve liyakatsizlik ile yılmadan mücadele eden Diker son olarak da, Manisa ve özellikle Alaşehir Devlet Hastanesindeki yolsuzluk ve seks skandallarını ortaya koymuş ve bu kurumların adeta tepeden tırnağa temizlenmesini sağlamıştı.

Araştırmacı ve yazar Tevfik Diker yeni kitabı hakkında şunları söyledi: "Yeni Kitabım 20/25 Ekim arasında okuyucuyla buluşacak. Nergiz Yayınlarından çıkacak. Kapak üst adı "FETÖ'nün üvey çocukları". Alt başlık ise sürpriz. Kitap yayına çıktığı gün kamuoyuyla paylaşılacak. Kitabımın içeriğinde "Damat Bakan Albayrak ,İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Doğru Parti Genel Başkanı  R.Serdaroğlu, Yenilik Parti Genel Başkanı Yılmaz Öztürk, Merkez Parti Genel Başkanı A.Karslı, Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Dalaksız Ahmet Hakan, Turktime'ın sahibi Talat Atilla dahil  başka  isimler ile şok belgeler, bilgiler, iddialar ve olaylar var" dedi.