Yaralama ihbarına giden jandarma kaçak genelev buldu!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, yapılan bir yaralama ihbarı üzerine bildirilen mekana giden jandarma, yasadışı fuhuş yaptırılan bir genelev ortaya çıkardı. İşletme sahibi tutuklandı.

Yaralama ihbarına giden jandarma kaçak genelev buldu!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Pelitli Mahallesi'nde bir apartta yaralama ihbarı alan jandarma ekipleri, söz konusu adrese giderek olay yeri inceleme başlattı.

Mekanda temizlik işçisi olarak çalışan G.İ şikayet sahibiydi. G.İ.'nin ifadesine göre, işletmenin sahibi B.G. kendisini para karşılığı pazalıyor ve fuhuia zorluyordu. Fuhuşa karşı çıktığı için de yaralama olayı gerçekleşmişti!

G.İ.'nin fuhuşa zorlandığı ve kabul etmediği için şiddet ve yaralama yaşadığı doğrultusundaki ifadesini alan jandarma, mekanda çok sayıda kadın tespi etti ve araştırma sonucu, kadınlara fuhuş yaptırıldığı ve apart görüntüsü altında, işletmecinin aslında yasadışı bir genelev işlettiği ortaya çıktı.

Kasten yaralama, fuhuş için yer ve imkan sağlama ve fuhuşa aracılık etmek suçlarından gözaltına alınan B.G, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.