Yayıncılar Kooperatifi’nin kitap satış sitesi açıldı

Nisan 2019’da kurulan Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP), yayıncılığın sorunlarını ortak çabayla aşma hedefiyle bir adım atarak internet kitap satış sitesini hayata geçirdi.

Yayıncılar Kooperatifi’nin kitap satış sitesi açıldı

Aralarında Abaküs, Aras, Ayrıntı, Avesta, Berfin Bahar, Bilim ve Gelecek, Birgün, Bulut, Cumhuriyet, Cem, Dipnot, Doğu, E, İthaki, Kalkedon, Kor, Lis, NotaBene, Ozan, Paloma, Pan, Su, Tekin, Say, Telgrafhane, Varlık, Yar, Yazılama, Yeni İnsan, Yordam Kitap gibi yayınevlerinin ve gazetelerin bulunduğu YAYKOOP kitap satış sitesi, yayıncılar arasında geliştirdiği dayanışma bilincine okuyucuyu ve bağımsız kitabevlerini de ortak etmek amacıyla yola çıktı.

yaykoop.com okurlarına, nitelikli kitabı en kolay ve hızlı şekilde ulaştırmayı, farklı yayınevlerinin kitaplarını tek bir siteden edinmek isteyenler için taze bir site olmayı amaçlamanın yanı sıra özel indirimleri, ayın yazarları ve yayınevleri seçkisiyle okura her an yeni seçenekler sunacak ve kooperatif üyesi yayıncıların yeni kitaplarını da okurlarına sunacak. 

Öte yandan, Türkiye'nin bağımsız kitabevlerini de kendisinin doğal bir bileşeni kabul eden YAYKOOP, internet kitap satış sitesine tanımladığı Kitapçı Girişi paneliyle, kitapları en uygun fiyatla ve doğrudan edinmek isteyen bağımsız kitabevlerine büyük bir olanak sunuyor.

GENİŞ SEÇENEK, GÜNLÜK KARGO

Yayıncılar Kooperatifi, yaykoop.com ile kooperatif üyesi yayınevlerinin tüm kitaplarını kendi deposundan, aynı gün kargo ile okuyucuya ve kitabevlerine ulaştıracak.

Nitelikli okurla, bağımsız kitabevleri ile yerel yönetimler ve demokratik kitle örgütleriyle işbirliği ve dayanışma içerisinde, her kategorideki nitelikli yayını en hızlı ve güvenilir şartlarda okuyucuya ulaştırmayı amaçlayan yaykoop.com, okurların ziyaretini bekliyor.

Satış sitesine buradan ulaşabilirsiniz.