Tarım kredi fiyatları dibe çekti! 30'lu yumurta, tavuk, et çok ucuz

Tarım Kredi Market 23 günlük fiyat indirimine gitti. Tarım Kredi raflarında 30'lu yumurta, tavuk, et çok ucuza sizlerle buluşacak.

Tarım kredi fiyatları dibe çekti! 30'lu yumurta, tavuk, et çok ucuz

Tarım Kredi Marketlerinde Ramazan ayı boyunca devam edecek indirimlerle vatandaşlar ucuz et, tavuk, yumurta gibi temel gıda ürünlerine kolayca ulaşabilecek. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, vatandaşların temel gıda ürünlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla Tarım Kredi Marketlerinde özel indirimler devam ediyor. Gıda enflasyonuyla mücadele eden vatandaşlar, marketlerdeki indirim kampanyalarını yakından takip ediyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

14 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında, Tarım Kredi Marketler, Ramazan boyunca birçok temel ihtiyaç ürününde fiyatları sabit tutarken, aynı zamanda günlük indirimlerini de sosyal medya hesabından duyurmaya devam ediyor. Süt ürünlerinden makarnaya, kurubaklagilden peynir çeşitlerine kadar birçok üründe uygulanan indirimler, vatandaşların Ramazan ayını daha rahat geçirmesine olanak tanıyor.

TARIM KREDİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Tarım Kredi Marketlerin indirimli ürünler listesinde yer alan bazı öne çıkan ürünler ve fiyatları şöyle:

Bütün piliç: 59 TL

Büyük baget: 89,90 TL

Dana kavurma: 639 TL

Dana pastırma: 106,90 TL

Yumurta (30'lu): 59,90 TL

Tereyağ (500 gr): 259 TL

KAMPANYALI ÜRÜNLERLE RAMAZAN BEREKETİ

Tarım Kredi Marketlerin sunduğu bu indirimler, Ramazan ayının bereketini vatandaşların sofralarına taşıyor. Marketlerdeki indirimler, özellikle 'Tarım Kredi market et var mı?', 'Tarım Kredi Market yumurta fiyatı ne kadar?' gibi soruların cevabını arayan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. Tarım Kredi Marketler, Ramazan boyunca da indirimli ürünlerle vatandaşların yanında olmaya devam edecek.