Şarkıcı Aydilge acil ameliyata alındı!

Şarkıları, dansları ve enerjisiyle sık sık adından söz ettiren şarkıcı Aydilge, bu defa da yaşadığı sağlık sorunuyla magazin gündeminde yer aldı.

Şarkıcı Aydilge acil ameliyata alındı!

Labrum kemiğinde yırtık meydana gelen Aydilge, ameliyata alındı.

sarkici-aydilge-acil-ameliyata-alindi.jpg

DUALARINIZI BEKLİYORUM

Ameliyat öncesi çektiği videoyla sevenlerine seslenen Aydilge, “Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değdiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve güzel enerjilerinizi yollamayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

sarkici-aydilge-acil-ameliyata-alindi-001.jpg

AYDİLGE KİMDİR?

Aydilge Sarp 25 Haziran 1979 tarihinde Kütahya’da hayata gözlerini açmıştır. Annesi şair, babası doktordur. İki yaşında iken babasının tayini ile Ankara’ya taşınmışlardır. İlkokulu tamamladıktan sonra ortaokulu ve liseyi TED Ankara Kolejinde tamamlamıştır. Aydilge, 1987 yılında 8 yaşında iken TRT Ankara Radyosu Çocuk Korusu sınavlarını kazandı ve 15 yaşına kadar TRT Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği çocuk korosunda radyo sanatçısı olarak görev almıştır. 12 yaşından beri gitar çalarak kendi söz ve bestelerini yapmıştır. Burslu okuduğu Başkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünden 2006 yılında birincilikle mezun olmuştur. Ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Radyo-TV-Sinema alanında yüksek lisansını bitirmiştir “İletişim Uzmanı” unvanını almayı başarmıştır.