Ünlü isimlerin yılbaşı sahne ücretleri belli oldu

Yeni yıla doğru geri sayım devam ederken ünlü sanatçıların yılbaşı programı merak ediliyordu. Birçok ünlü isim 29 Aralık'tan 2 Ocak’a kadar sahne çıkacak alacak. Ünlü isimlerin yılbaşı konser ücretleri ise Dudak uçuklattı.

Ünlü isimlerin yılbaşı sahne ücretleri belli oldu

Yeni yıla doğru geri sayımın devam ettiği Bugünlerde yılbaşı konser programları da merak ediliyor. Birçok ünlü isim 29 Aralık'tan 2 Ocak’a kadar sahneye çıkacak. Ünlü sanatçıların 2 ay öncesinden konser programları ve sahneleri doldu. Megastar Tarkan, Ebru Gündeş, Sibel Can, Özcan Deniz gibi isimlerin alacakları yılbaşı sahne ücretleri ise Dudak uçuklattı.

YILBAŞINDA 3 GÜN TATİL OLACAK

2024 yılbaşında 3 günlük bir tatil söz konusu olacak. 29 Aralık Cuma günü mesai bitiminde başlayacak tatil pazartesi gününe kadar sürecek. Bu sebeple Yılbaşı tatili için Kıbrıs ve Antalya'daki oteller adeta full çekiyor. Ünlü İsimlerde bu otellerde konser programlarını şimdiden planladı. Birçok ünlü ismin yılbaşında sahne ücretleri de belli oldu.

ÜNLÜLERİN YILBAŞI SAHNE ÜCRETLERİ

Tarkan Sibel Can Ebru Gündeş Gülşen, Edis gibi birçok şarkıcı yılbaşında sahne alacak. Çeşitli otellerde sahneye çıkacak olan ünlülerin yılbaşı sahne ücretleri ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlülerin yılbaşı konser ücretleri:

Ajda Pekkan 6 milyon TL

Kenan Doğulu 5 milyon TL

Ebru Gündeş 4.5 milyon TL

Sıla 4 milyon TL

Edis 4 milyon TL

Hadise 4 milyon TL

Sertap Erener 4 milyon TL

Gülşen 3,5 milyon TL