Aşk Yazarı Mustafa Çifci

Aşk Yazarı Mustafa Çifci

KASTAMONULU ŞAİR, YAZAR VE OZANLAR TOPLULUĞU: KASYOT

Nisan 2019’da İstanbul’da Kastamonulu Şair Yazar ve Ozanlar tarafından fikirden eyleme geçen KASYOT oluşumu, tüm Türkiye genelinde Kastamonu doğumlu meslektaşlarıyla tanışma, yardımlaşma, edebi faaliyetlerde bulunma gayesiyle kurulmuştur.

Yazar Türkan Kebeci, Gazeteci Yazar ve TV Programcısı Mustafa Yaşar Dilsiz, Şair Ahmet Tığlı, Şair Rafettin Ayvacı ve Aşk Yazarı Mustafa Çifci tarafından 5 kişilik kurucular kurulu tarafından kurulmuştur.

Edebiyat konusunda çeşitli etkinliklerin yanı sıra, Kastamonu ziyareti, dernek ve STK buluşmaları, iftar organizasyonu, sosyal medyada edebiyat sohbetleri serisi ve bir derleme ile çalışmalarına devam etmektedir.

Ayrıca üyelerinin kaynaşması ve tanınması noktasında faaliyetlerini sürdüren Kastamonulu Şair Yazar ve Ozanlar Topluluğu, çeşitli etkinliklerde KASYOT olarak imza günlerine katılımlar sağlamaktadır.

KASYOT olarak ortak bir eser verme kararımızın ardından, ortak düşümüzü KASYOT seçkisiyle hayata geçirmiş olduk.

KASYOT Öykü Şiir Deneme kitabı topluluğun edebiyata hizmeti olan ilk kolektif çalışmamız okuyucuyla buluştu.

33 eserin bulunduğu ve ülkenin değişik yerlerinden Kastamonulu şair yazarların yer aldığı ortak çalışma, KASYOT oluşumu kurucularından Türkan Kebeci tarafından büyük bir gayret ve istekle koordine edilen ve kitaplaştırılan derleme eser, Agaris Yayınları tarafından okura ulaştırıldı.

Ayrıca bu antoloji çalışmalarında verdiği hizmetiyle Mustafa Yaşar Dilsiz hocama da bir selam göndermek isterim.

KASYOT olarak bu çalışmamızda bizimle eserini paylaşan tüm dostlara bir selam gönderirken, yayınlanan derleme kitaba katkı sunan isimlerimiz; Adem Salcıoğlu, Adil Karagöz, Ahmet İdrisoğlu, Ahmet Tığlı, Bayram Sarı, Engin Toprak, Hacer Alioğlu Yakuti, Hasan Tahsin Yılmaz, Hasan Doğan, Hidayet Yünsel, İzzet sarı, Mehmet Çay, Mehmet Sayan, Mehmet Usta, Mehmet Yahya Tekeci, Aşk Yazarı Mustafa Çifci, Mustafa Yaşar Dilsiz, Nejla Bilgin, Numan Karanlık, Oya Güneş, Özlem Bulgu, Özlem Keskin, Rafettin Ayvacı, Sakine Esen Eruz, Serkan Kütan, Sedat Soner Arslan, Şengül Yıldırım, Şengül Yücel, Tahsin Şentürk, Türkan Kebeci, Ufuk Acar, Veda Beşgül, Yıldız Akdemir’in değerli katkılarıyla meydana gelmiştir.

KASYOT olarak, düşüncelerimiz birbirimizin rakibi değil, birleşerek daha birçok kalıcı işler başaracağız. Bir arada olmanın mutluluğu hepimizin ortak sevincidir.

Aydınlık yarınlar hepimizin olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar