SANATIN GÜCÜ ENFLASYONU DURDURUR MU?

1-Ülkenin insan gücü doğru kullanılırsa neden olmasın?

2-Tarım ve hayvancılık üretiminde zenginliği olan köylüye ihanet edilmezse zararın neresinden dönülürse kardır!

3-Gençlerin geleceği ile oynanmazsa ve yurtdışına gitme sancıları,arayışları yaratılmazsa çözüm kapıda!

4-Çocuklara ülke sevgisi,aile mutluluğu,kardeşlik bağı içinde yaşamalarının garantisi olacak ekonomik özgürlük sağlanırsa!

5-Her gün ,her saat gece gündüz  beyni esir alan uyduruk programlar yerine sanat eğitimi programlarına ağırlık verilirse!

6-Sayın Cumhurbaşkanının 1100 odalı sarayında her odanın içinde sanat atölyeleri kurulursa disiplinli ve ilkeli sanatçılar israfı engellerse!

7-Dünyaya ülke ressamlarının eserlerini satmak için çalışma yürütecek bir kültür ve turizm bakanlığı seferberliği başlarsa!

8-Dünyaya ülke şarkıcılarının ve en çok dinlenen her türde müzik eseri için 6 dilde yayın yapacak politika olursa!

9-Dünyaya ülke sinemacılarının çektiği filmleri pazarlayacak kalifiye çalışan görevliler kültür ve turizm bakanlığına getirilirse!

10-Dünya Sanat Borsası 250 yıllık kurduğu sistem ile sanatı kaymağını yerken bizleri içerde uyutanlara karşı radikal tavır doğarsa!

11-İnanç üzerinden patlayan gerçeklere rağmen insanlığın kalesi olan ülke halkının mutluluğunu engelleyenler karşı çıkılırsa!

12-Sanatın yaratacağı yeni ülke ve çocuklar sofrası sevgisi dışında bir seçenek olmadığının kanatine varılırsa!

13-Dünya insanlığını 2022'ye borçlu ve sorunlu sokan dünyanın kirli ellerinin sahipleri sanatçılar tarafında deşifre edilmeye ve sanatta anlatılmaya devam ederse!

Önceki ve Sonraki Yazılar