Sayın Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN NE YAPMALI?

1-Türkiye Halkının seçtiği ve temsil ettiği herkese saygı duymalı ve 72 milletin kardeşi olmalıdır!

2-Türkiye'de Saray ve Halk çelişkisini ortadan kaldıracak ekopolitik adımları ve çözümleri halk meclisleri çabasına gitmelidir!

3-Türkiye'nin TRT'si varken özel kanalların içinde yaratılan farklı ideolojilerden vazgeçilmesini sağlamalıdır!

4-20 yıllık bir partinin temsilcisi olarak şuanda yaşanan ekonomik kaosun ve geleceğine umutsuz bakan halkın,gençlerin,çocukların yanında yer almayı sağlamalı!

5-Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini belirleyen tarihindeki kazanılmış değerlerle inanç kültürünün siyasete malzeme yapılmasını durdurmalıdır!

6-Türkiye'nin dünyada yerini koruyacağaı tarım ve hayvancılık sofrasını çiğneyecek kararlara imza atmamalıdır artık!

7-Gençlerin hayal dünyasını çalan ve sadece Batıya endeksli rüyaları sunanlara karşı yarının gençliği olan üniversite mezunlarının hayatıyla oynayanları yargılamalıdır!

8-Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerinde ve üretimde yok sayılan kadınların insanlık hukukları için istihdam yaratarak devrim yapmayı önüne koymalı!

9-Türkiye Sanat Borsasında olmayan ve her sene ki 200 yılı geçen dünya sanat arenasına sadece para ödeyen bir ülke olmaktan çıkması için karar vermelidir!

10-Türkiye'nin Sanatçı Çocukları üç kuşak birikiminde her alanda başarıları varken açılmayan sanatçı okulları ve altın çocuklar umudunu kurumlaştıran programa girmelidir!

11-Kuveyt'in bir dinar karşılığı 44 TL ve yüz yılların sancısında 3,5 milyonluk bir ülke olması yanında petrol rezervleri ile dünyayı sallarken

Türkiye'nin Arap dünyası karşısında entrikalarla teslim olmasına izin vermemelidir!

12-Türkiye Demokratik yaşamı ve insanlığının çocukları içerden ve dışardan kuşatmaları engellemek için sizi göreve çağırıyor!

13-Türkiye'nin yıldızları ve kültürel direnci ne boğun eğmeyi, ne teslim olmayı göze almayacağını siz de biliyorsunuz!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar