CHP genel başkanı Özgür Özel: Filistin’e gideceğiz

CHP genel başkanı Özgür Özel bugün partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özgür Özel Filistin'e gideceğiz sözleri ile gündemi çalkaladı.

CHP genel başkanı Özgür Özel: Filistin’e gideceğiz

CHP genel başkanı Özgür Özel bugün partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özgür Özel konuşmasına pençe kilit operasyonunda şehit düşen Üsteğmen Abdullah Köse'ye rahmet yakınlarına ile ise başsağlığı dileyerek başladı. Ayrıca Zonguldak'ta kaybolan gemiye ilişkin de konuşan Özgür Özel, 11 mürettebattan henüz haber alınamadığını belirtirken bir mürettebatın Hayatını kaybettiğini diğerlerinden ise mucize Yaşamayı ümit ettiklerini söyledi.

FİLİSTİN'E GİDECEĞİZ

Özgür Özel'in konuşmasında en dikkat çeken bölüm ise Filistin açıklamaları oldu. İsrail'in Hamas ile mücadele adı altında Filistin’de adeta bir soykırım yaptığını belirten Özgür Özel, bu zulmün karşısında tüm dünyanın sessiz olduğunu dile getirdi. Filistin konusunda bundan sonra etkin olarak girişimlere devam edeceklerini belirten Özgür Özel, İlk fırsatta insani yardımların ulaşmasını sağlamak ve CHP'li yerel yönetimlerin insani yardımlarını bölgeye ulaştırmak adına Filistin'e gideceklerini söyledi.