Selçuk Bayraktar'dan Murat Kurum'a destek

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum'a bir destek de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'dan geldi.

Selçuk Bayraktar'dan Murat Kurum'a destek

Türkiye 31 Mart seçimlerine kilitlenmiş durumda. Pazar günü sandık başına gidilecek. Seçime sadece bir gün kala AK Parti'nin önceliği İstanbul'u kazanmak. AK Parti'nin İBB Adayı Murat kurum İstanbul'un ilçelerini tek tek ziyaret ediyor. Kabinedeki bakanların ardından Murat Kurum'a bir sürpriz destekte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'dan geldi.

SELÇUK BAYRAKTAR MURAT KURUM’U AĞIRLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi için iktidar ve muhalefet arasında büyük bir rekabet başlarken AK Parti adayı Murat kurum için kabinenin de tam kadro desteği devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'da birçok evde miting düzenledi. Murat Kurum'a son destek de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Selçuk Bayraktar Murat Kurum'u BAYKAR’da ağırlarken Sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaparak destek verdi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Selçuk Bayraktar, "Bugün proje insanı, mühendis Murat abimiz bizleri ziyaret etti. Kendisiyle iftar öncesi mini bir söyleşi gerçekleştirdik. İstanbul'un güzel yarınları için hayal ettiği projelerini dinledik. Baykar’da ve iftar soframızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk." ifadelerini kullandı.